Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastic place”
Anmeldelse av Mojito Cafe & Restaurant

Mojito Cafe & Restaurant
Vurdert som nr. 212 av 929 Restauranter i Gdansk
Kjøkken: Europeisk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Vi var her og spiste middag, super vennlige servitører og dyktige, vi ble servert av ei dame som heter Martha, virkelig en stjerne, kjæresten spiste fiske rett, nydelig mat og god kombinasjon på smak, og jeg spiste club sandwich, veldig god den også, raskt kom maten, rent og pent, anbefales til de som besøker Gdansk.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, JohnChefNorway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (429)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 429 anmeldelser

Anmeldt 11. juni 2020

Mojito er en restaurant i sentrum av Gdansk med servering både ute og inne. Det er mange gjester og mange både spiser og drikker, men vi valgte kun å slukke tørsten denne kvelden.

Det er grei nok service, men litt beskjedent utvalg av øl. Prismessig er det greit nok, men servitøren var i motsetning til hva vi opplevde på mange steder i Polen veldig interessert i driks. Så han beholdt like godt 15 sloty som tips for en regning på 85 sloty. Ettersom driks ikke er utbredt i Polen og det er liten grunn til å bidra til en endring av denne situasjonen, så bør andre gjester være nøye med å få igjen vekslepengene.

Jeg tror ikke dette stedet fortjener min anbefaling.

Dato for besøk: oktober 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, perarnes2013
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. februar 2020

Vi bestilte mat og drikke etter å fått han som står på gaten å reklamere om å hente servitør. Resturangen var så godt som tom. Etter ca 30 minutter etterlyste vi drikken og servitøren som tok bestillingen tittet opp fra mobilen sin og sa han hadde glemt av bestillingen vår. Veldig lite imponert. Fikk da drikke ventet en liten evighet til sikkert enda en halv time og etterlyste maten da har han glemt av å matbestillingen også. Han argumenterte med at det var min feil fordi jeg bare hadde etterlys hvor drikken ble av. Da gikk vi, maten sist gang vi spiste der var veldig god og vi gledet oss til å besøke og ete der igjen. Så no sitter vi på resturangen vegg i vegg med plassen. Sulten og skriver annmeldelse av en forferdelig skuffende opplevelse. Har no fått drikke med en gang og maten er på vei. Latajacy holender leverer i alle fall så langt...

Dato for besøk: februar 2020
Takk, sneakywolf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. februar 2020 via mobile enheter

Frokost. Vi kom før kl 12 så vi kunne bare bestille fra frokost menyen. Bestilte engelsk frokost. Var heilt ok men hadde mest lyst på pasta. Så noen bestilte den etter 12 så den blir å prøve neste gang. Her er det å gode drinker å koselig å sitte ute

Dato for besøk: februar 2020
Takk, amalieolsen93
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. desember 2019 via mobile enheter

Ikke noe spesielt. Indrefilet av svin var godt, spaghetti ikke som forventet. Servitøren fremstod som litt grinete.

Dato for besøk: november 2019
Takk, ingvildlilleenge
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Mojito Cafe & Restaurant, så også på

Gdansk, Pomerania Province
Gdansk, Pomerania Province
 
Gdansk, Pomerania Province
Gdansk, Pomerania Province
 

Har du vært i Mojito Cafe & Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din