Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lite mat”

A la francaise Bistro Cafe Delikatesy
Vurdert som nr. 36 av 708 Restauranter i Gdansk
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Fransk, Kafé, Vinbar
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Store grupper
Middagsalternativer: Frokost, Uteservering, Reservasjoner
Anmeldt 18. oktober 2018 via mobile enheter

Eg og min mor var å spiste frokost her, da den egentlig ligger ganske godt ann her på Tripadvisor. Maten smakte bra men det var ALT for lite mat! Var fremdels ganske sulten da eg var ferdig med å spise opp. Så viss han er sulten på frokost og er veldig småspist av seg så er dette stedet sikkert supert. Men eg ble skuffet.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, lindamari007
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (322)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 322 anmeldelser

Anmeldt 8. april 2018 via mobile enheter

Lite salami i forhold til baguette. Kunne halvert baguett størrelsen og hatt mer kjøtt i. Hadde en take away baguett

Dato for besøk: april 2018
Takk, joukainen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. desember 2017 via mobile enheter

Frokost serveres til klokka 14:00. Noe som er helt perfekt hvis du er litt sent ute.
Fantastisk mat og veldig hyggelig atmosfære.

Dato for besøk: desember 2017
Takk, Enchy88
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. november 2017

Litt bortgjemt i en sidegate ikke langt AmberSky finner du denne lille og koselige franske bistroen. Vi fant fram via TripAdvisor, og valgte å overse den negative anmeldelsen fra en som åpenbart ikke liker geitost og heller ikke vet hva chèvre er. Delte en fin lunsj med min venninne som storkoste seg med galletta med chèvre, honning, mandler og druer. Selv valgte jeg en crouqe-poulet et lard, en varm sandwich, med kylling, bacon , béchamelog ost. Et veldig godt måltid på et meget hyggelig hyggelig sted.

Dato for besøk: november 2017
1  Takk, sthaheim
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. november 2017

Takket være Tripadvisor fant vi denne franske bistroen som lå litt bortgjemt.
Fransk atmosfære, lyst og rent.

Jeg bestilte glutenfri galette med chèvre, honning, mandler og druer.
For de som er glad i skikkelig geitost er dette en vakker drøm av smaker!

Ferskpresset appelsin- og grapefruit juice var deilig syrlig med hint av søtt.

Avslutningsvis en god espresso servert med varm melk, som etterspurt.

Jeg kan absolutt anbefale et måltid med kaffe på denne bistroen.

Dato for besøk: november 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, MotherofDragonflies
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på A la francaise Bistro Cafe Delikatesy, så også på

Gdansk, Pomerania Province
Gdansk, Pomerania Province
 
Gdansk, Pomerania Province
Gdansk, Pomerania Province
 
Gdansk, Pomerania Province
Gdansk, Pomerania Province
 

Har du vært i A la francaise Bistro Cafe Delikatesy? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din