“Koselig plass”

Kjøkken: Fransk, Kafé, Vinbar
Middagsalternativer: Frokost, Reservasjoner
Middagsalternativer: Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 4. mai 2024

Veldig koselig sted. Vi satt opp, anbefaler denne plassen ja🥰 Plassen gikk vi oss tilfeldig på, lå i ei sidegate, så ikke lett å oppdage🤗

Dato for besøk: mai 2024
    • Atmosfære
Takk, Lena L

Anmeldt 2. desember 2023 via mobile enheter

Så absolutt værdt er besøk! Var her for frokost/brunsj - var et supert utvalg og alt sto til forventningen ++. Fint lokale, rent, hyggelig betjening og veldig god mat!
Dra hit!

Dato for besøk: desember 2023
Takk, klllk
Anmeldt 5. oktober 2023 via mobile enheter

Nydelig liten restaurant som ligger skjermet men sentralt i gamlebyen. Vi kom for å spise frokost og ble møtt av en hyggelig franskmann. På menyen finner man klassiske og autentiske franske retter. Jeg bestilte en fransk omelett med en pain au chocolat ved siden av. Min samboer gikk for den parisiske brunsjen. Vi var begge veldig fornøyd med valgene våre! Maten smakte nydelig og det var tydelig at råvarene var ferske og av god kvalitet. Ferskpresset appelsinjuice var også helt nydelig. Hvis man er opptatt av god kaffe er dette stedet å dra. Kaffen er i en annen klasse enn kaffen vi har smakt andre steder i byen. Alt i alt et veldig fint sted å nyte en god frokost. Hit kommer vi tilbake

Dato for besøk: oktober 2023
Takk, Johanne S
Anmeldt 24. mars 2023 via mobile enheter

Koselig lite sted der det er mulig å kjøpe ulike frokostslternativer. Bl.a. Engelsk og polsk frokost står på menyen. Kan ts litt tid.

Dato for besøk: mars 2023
Takk, John Erling M
Anmeldt 16. desember 2022 via mobile enheter

Vi valgte å spise frokost her, noe som var nydelig. Vi bestilte sjokolade crossant, som avbildet, og fransk omelett sammen med kaffe. Både mat og kaffe var kjempegod, og for en god pris!

Samboer som har cøliaki, fikk servert et glutenfritt alternativ, bokhvete pannekaker, etter forespørsel. Dette var spesielt bra, da ikke alle har alternativ.

Plassen er litt gjemt, men absolutt verdt å navigere seg frem til!☺️

Dato for besøk: desember 2022
Takk, Lise E

Reisende som så på A la francaise Bistro Cafe Delikatesy, så også på

Gdansk, Pomerania Province

Har du vært i A la francaise Bistro Cafe Delikatesy? Del dine erfaringer!