Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Galeria Baltycka Shopping Center
Åpen i dag: 09:00 - 21:00
Se gjennom høydepunkter
Flott senter

Flott senter som har veldig mange flotte butikker, litt mer high-end enn Forum. Dessverre trodde vi... les mer

Anmeldt 5. juli 2023
treriks
,
Oslo, Norge
Stort og oversiktlig

God miks av butikker. Synd at vi ikke fant dette før siste dagen på tur. Litt annen miks av... les mer

Anmeldt 27. oktober 2019
Marius A
,
Aksdal, Norge
via mobile enheter
Les alle 385 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Gdansk
Mer informasjon
Mer informasjon
Mer informasjon
Mer informasjon
Anmeldelser (385)
Filtrer anmeldelser
385 resultater
Vurdering fra reisende
157
155
54
11
8
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
157
155
54
11
8
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
914 av 385 anmeldelser
Anmeldt 9. desember 2018 via mobile enheter

Kjempestort og rent kjøpesenter hvor butikkene har det du ser etter. Fikk kjøpt klær inkludert merkeklær til gode priser. På HM var det 50 prosent på mye, og vi fikk klær for 1/3 av norsk pris den dagen vi var der. Løp og kjøp.

Dato for opplevelse: desember 2018
2  Takk, 767juliani
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. november 2018 via mobile enheter

Stort senter med mange kjente og ukjente butikker for oss fra Norge. OK priser men ikke noen mega-tilbud til tross for Black Friday. 30-50% rabatter. Noen merkevarer var dyrere enn hjemme. Billig mat og øl/vin. Forum Senter nær gamlebyen litt mindre men like bra utvalg og priser. Brukte Uber og det var utrolig billig, bra og anbefales !!

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, NinaR653
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. oktober 2018 via mobile enheter

Veldig stort kjøpesenter med det meste. Mye klær og sko. Rent og pent senter. Greit og gå her på en regnværsdag .

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, tor56Haugesund
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. oktober 2018 via mobile enheter

Et kjøpesenter med ca 200 butikker fordelt over tre etasjer. Her er kjeder som vi kjenner og merkebutikker fra kjente merkenavn.
Toalettene er helt grei både i standard og renhold.
Her kan en gjøre unna det meste av shopping under samme tak.
Eneste aberet er at en må ta drosje til og fra da det ligger et stykke fra gdansk gamlebyen.

Dato for opplevelse: oktober 2018
2  Takk, FRG47
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. september 2018 via mobile enheter

Stort kjøpesenter med det meste. Syns dette senteret hadde det beste utvaøget i butikker i Gdansk. Godt utvaøg i klesbutikker og i spisesteder.

Dato for opplevelse: september 2018
1  Takk, bj_rnhelgej
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser