Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 132
Vis tilbud
Hampton
USD 122
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Booking.com
USD 123
Vis tilbud
Hotels.comUSD 133
PricelineUSD 123
TravelocityUSD 133
Se alle 16 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (773)
Filtrer anmeldelser
773 resultater
Vurdering fra reisende
404
294
58
12
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
404
294
58
12
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 773 anmeldelser
Anmeldt 20. oktober 2019

Fantastisk plassering fra flyplassen, og bra hotell kvalitet. Det er fantastisk restaurant, med godt matt og fint pris. Godt kvalitet hotell og service. Mitt sonen ble veldig fornøyd med kveldsmat og frokost. Godt rom service og lobby, de er hjelpfull.

Dato for oppholdet: oktober 2019
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Hampton
Takk, jakubihnatowicz
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
HamptonGdansk, Sales Specialist på Hampton by Hilton Gdansk Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. oktober 2019
Google-oversetting

Dear Jakubihnatowicz

Thank you very much for opinion about your last stay at Hampton by Hilton Gdańsk Airport. We appreciate your feedback.

All the opinions are valuable to us because they help us to understand our guests needs and constantly improve our service.

I am very glad to hear that you were satisfied with your stay.

I hope you will visit us again. We love having you here!

Sincerely,
Alicja Hordjuk

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. august 2019 via mobile enheter

Flott hotell, nytt og innbydende. 2 min gange fra terminalen. God frokost med varm mat og god frukt. Frokost serveres fra klokken 6, kan være litt sent for de med tidlig fly. Hyggelige folk i resepsjonen.

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, oddbjornb2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
JoannaJ1573, Director of Sales på Hampton by Hilton Gdansk Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. august 2019
Google-oversetting

Dear oddbjornb2017

Thank you very much for your feedback.

All the opinions are valuable to us because they help us to understand our guests needs and constantly improve our service.

I am very glad to hear that you were satisfied with your stay.

I hope you will visit us again. We love having you here!

HBH Gdańsk Airport Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2019 via mobile enheter

Skulle dra tidlig på morgningen. Praktisk å bo her når du skal ta tidlig fly, gåavstand til flyplass, renslige og store rom. Fikk frokost med i en bag. Salg av øl og brus i resepsjonen. fikk ikke testet frokosten på plassen

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 677sveinh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
HamptonGdansk, Sales Specialist på Hampton by Hilton Gdansk Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juli 2019
Google-oversetting

Dear 677sveinh

Thank you very much for opinion about your last stay at Hampton by Hilton Gdańsk Airport. We appreciate your feedback.

All the opinions are valuable to us because they help us to understand our guests needs and constantly improve our service.

Thank you for the high ratings. I hope you will visit us again. We love having you here!

Sincerely,
Alicja Hordjuk

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. april 2019 via mobile enheter

Vi hadde fly tidlig om morgenen så bestemte vi å overnatte rett ved flyplassen. God valg! Bekvem dobbel seng, ren og pen rom med gode spa produkter på badet. Selv om hotellet ligger 2 min fra flyplassen, var det rolig, ikke noen støy på rommet. Frokost helt Ok, hyggelig service.

Dato for oppholdet: april 2019
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, 355katarzynas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
HamptonGdansk, Sales Specialist på Hampton by Hilton Gdansk Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. april 2019

Kjære 355katarzynas

Tusen takk for din mening om ditt siste opphold på Hampton by Hilton Gdańsk Airport hotel.

Alle meninger av våre gjester er svært verdifulle for oss. De gir oss en kilde til kunnskap om hva vi gjør bra og hva som skal forbedres.

Å få en positiv mening er alltid en stor glede for oss. Jeg er veldig glad for at du har det bra på hotellet. Jeg håper at du vil bruke våre tjenester igjen i fremtiden for det du er hjertelig invitert til!

Med vennlig hilsen,
Alicja Hordjuk

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. april 2019 via mobile enheter

Hotellet har en uslåelig beliggenhet; man spaserer enkelt til og fra Gdansk flyplass. Hotellet ligger like over gaten utenfor hotellet, og du slipper shuttlebuss/taxi.

Til tross for nær beliggenhet til flyplassen hørte vi ikke til noe flystøy, og vi sov godt. Vi var 3 voksne og 2 barn, og de har en kurant løsning med sovesofa når man er flere.

Frokosten er god og inneholder tilstrekkelig variasjon av man forventer ved et flyplasshotell.

Hyggelig betjening, rask inn- og utsjekk.

Kan parkere på hotellets parkeringsplass for kun 3 PLN per time.

Kommer gjerne tilbake. Anbefales.

Dato for oppholdet: april 2019
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, SigurdK_12
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
HamptonGdansk, Sales Specialist på Hampton by Hilton Gdansk Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. april 2019

Kjære gjest

Tusen takk for din Hampton by Hilton Gdańsk flyplass.

Alle meningene er verdifulle for oss.

Jeg er veldig glad for å høre at du var fornøyd med ditt opphold.

Jeg håper du vil besøke oss igjen. Vi elsker å ha deg her!

Vennlig hilsen,
Alicja Hordjuk

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser