Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.comUSD 73
PricelineUSD 79
Hotels.comUSD 73
Trip.comUSD 80
eDreamsUSD 72
TravelocityUSD 73
Se alle 13 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (447)
Filtrer anmeldelser
447 resultater
Vurdering fra reisende
247
138
41
11
10
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
247
138
41
11
10
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1116 av 447 anmeldelser
Anmeldt 18. desember 2018 via mobile enheter

Hotellet ligger sentralt i gamlebyen, med gå avstand til det meste. Betjeningen på hotellet var behjelpelig og hyggelige, frokosten var bra. Rommene var moderne og rene, men sengene begynte å bli litt slitne og det var dårlig lydisolert mot nabo rommet, hørte alt som ble sagt og våknet tidlig pga. gjester som var tidlig oppe. Var også en del støy fra kirkeklokkene, men de hørte man over hele gamlebyen uansett hvor man hadde overnattet. Alt i alt så kommer jeg til å velge samme hotell neste gang også.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, jonasb868
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Apart_Neptun, Kierownik sprzedaży på Apart Neptun, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. desember 2018

Takk for at du bestilte overnatting via oss. Vi setter pris på tilbakemeldingen din!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. desember 2018 via mobile enheter

Sentralt, flott og rolig hotell/leiligheter. Vi storkoste oss her i flere dager. Veldig sentralt. Kort avstand til hele byen, da beliggenheten er like ved Maria kirken. Hyggelig personale. Kommer gjerne tilbake her :)

Dato for oppholdet: februar 2018
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, KristineK724
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Apart_Neptun, Kierownik sprzedaży på Apart Neptun, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. desember 2018

Takk for at du bestilte overnatting via oss. Vi setter pris på tilbakemeldingen din!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. oktober 2018

Greit hotel med ok rom og med frokost.
Beliggenheten midt i smørøyet med gangavstand til det meste.
Ny oppusset med pene rom med ok bad.
Absolutt å anbefale og rimelig pris.
Gode Restauranter rundt hotellet.

Romtips: Mot gaten ok da det var liten trafikk. Bakgården ok, men 7-8 søplecontainere som var konstant fulle.
Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 996henrikw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Aparthotel_Neptun, Kierownik sprzedaży på Apart Neptun, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. november 2018

Vi er glade for at de vennlige gjester kommer tilbake til oss! Velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. oktober 2018

Sentralt beliggende i gamlebyen med koselig betjening, men utrolig mye støy fra nattelivet og kirkeklokker som ringer hver time gjennom hele døgnet.Dårlig lydisolering mellom hotell rommene i tillegg.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Geir Tore H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Aparthotel_Neptun, Kierownik sprzedaży på Apart Neptun, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. november 2018
Google-oversetting

Making your stay a complete success is our goal. And we really appreciate your kind remarks.
We will do our best to anticipate your needs and would be delighted to see you again.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. oktober 2018

Veldig fint hotell midt i sentrum av gamlebyen. Rommet vårt var stort og rent med flott utsikt mot 2 katedraler.Vi kom 3 timer før innsjekking, men vi fikk likevel ett rom med en gang. Meget hyggelig og serviceminded betjening. Kommer gjerne tilbake. :-)

Dato for oppholdet: oktober 2018
1  Takk, Jan Øystein W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Aparthotel_Neptun, Kierownik sprzedaży på Apart Neptun, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. november 2018
Google-oversetting

Thank you for your positive review. Looking forward to your next visit!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser