Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Litt over middels men noe under topp”

Lao Thai Restauracja Tajsko-Laotańska
Bestill på internett
Vurdert som nr. 73 av 782 Restauranter i Gdansk
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 8 - USD 16
Kjøkken: Thai, Fusion
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservater
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservater
Anmeldt 16. april 2019 via mobile enheter

Vi skulle bestille og ønsket da å få vite hva diverse matretter inneholdt, noe dem ikke ga. Servicen var helt grei. Veldig god mat. Skal ha ett stort pluss for det fineste toalettet vi har sett noen gang på restaurant. Store porsjoner mat.

Dato for besøk: april 2019
Takk, Celbuc
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
EmiliaB1294, Kierownik på Lao Thai Restauracja Tajsko-Laotańska, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. april 2019
Google-oversetting

Great to hear you liked the experience at Lao Thai. If you're ever back to Gdańsk, we hope you will visit us again.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (478)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 478 anmeldelser

Anmeldt 12. oktober 2018 via mobile enheter

Dette var en koselig resturant langs bryggekanten. Atmosfæren var fin. Maten var god, men litt spesiell smak inni mellom smakene. Servitøren gjorde en god jobb. Desserten var fantastisk! Verdt et forsøk på besøk.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, sThereseF
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. oktober 2018 via mobile enheter

Var veldig imøtekommende og flinke servitører. Maten var god og restauranten intim og koselig. Hyggelig atmosfære! Anbefaler coconut ice cream til dessert ;)

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Madelen B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. september 2018

Dette var helt ok thaimat, men ikke noe spesielt. Spiste and og det var ganske dyrt i forhold til andre restauranter å spise på i Gdansk.

Dato for besøk: september 2018
Takk, tonjeniel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2018 via mobile enheter

Svært hyggelig og imøtekommende servitør men anden vær desverre svært tør, men her kan du være helt sikker på at du ikke får noe mageproblemer.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, toomli
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Emilia B, Kierownik ds. PR på Lao Thai Restauracja Tajsko-Laotańska, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. august 2018
Google-oversetting

We are verry sorry to hear you were let down by the experience, but unfortunately we cannot understand what went wrong. We hope you will give us another chance.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Lao Thai Restauracja Tajsko-Laotańska, så også på

Gdansk, Pomerania Province
Gdansk, Pomerania Province
 
Gdansk, Pomerania Province
Gdansk, Pomerania Province
 
Gdansk, Pomerania Province
Gdansk, Pomerania Province
 

Har du vært i Lao Thai Restauracja Tajsko-Laotańska? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din