Carl S
0.7 km fra Gotyk House
  • HolidayInn.com
Se flere hoteller i Gdansk
Anmeldt 6. januar 2020

Dette hotellet ligger sentralt i gamlebyen så du kan gå til det meste. Rommene er moderne og bra utstyrt. Rommene er ganske små og jeg hadde ønsket at det ikke bare var en stol på rommet. Vi bodde der i 4 netter og rommet ble ikke vasket eller håndklær skiftet en enste gang. Gjør oppmerksom på at det ikke er heis så om en er dårlig til beins er dette godt å vite. Hotellet ligger også rett ved en kirke så en hører kirkeklokkene flere ganger om dagen.

Dato for oppholdet: desember 2019
Takk, ann-reisende
Anmeldt 23. juli 2019 via mobile enheter

Flott lite hotell med perfekt beliggenhet i gamlebyen. Hotellet er i det eldste huset i Gdansk, men fremstår som nyoppusset, pent og rent innvendig. Flott, gammel (gotisk) stil med bjelker i taket (vi hadde rom i toppetasjen), så hotellet er perfekt for romantiske par. Vær oppmerksom på at du må trykke på en bryter på veggen for å få nye håndklær, og rommet rengjort. Vi ble først gjort oppmerksomme på det når vi sa ifra i resepsjonen at rommet ikke var rengjort. Fikk roser som plaster på såret av betjeningen, som er veldig serviceinnstilte. Beliggenheten er i en veldig vakker gate, med kort avstand til alt i gamlebyen.

Dato for oppholdet: juli 2019
Takk, Mundilfari
Anmeldt 16. juni 2019

Alt av drikke var varmt på kafé og måtte spørre om brød, ikke mulig å endre på temperaturen på soverommet, Ingen minikjøleskap, ikke varmt vann i dusj, ingen rengjøring av soverom. Fint utseende messig, men ingening positivt utover det.

Dato for oppholdet: juni 2019
Takk, Martine B
Anmeldt 23. september 2018 via mobile enheter

Vi var i den nye delen av hotell. Rommene er stilige og badene romslige og moderne. Veldig god service og air condition på rommet. Ulemper: ingen frokost og en del bråk fra gata og kirkeklokke på natt (selv om vinduene var luket). Fordeler: rent, modern og stilig, beliggenhet mitt i sentrum med gang avstand til fleste attraksjoner (12-15 min til den nye shopping senter Forum, restauranter og puber rett ved hjørnet).

Dato for oppholdet: september 2018
1  Takk, 355katarzynas
Anmeldt 22. september 2015

Gotyk House ble valgt da 5 veninder skulle på langhelg til Gdansk på grunn av beliggenhet og pris. Et fortryllende hotell med 6 nydelige gjesterom og vi hadde bestilt 3 av dem. Frokosten ble servert i resepsjonen. Det sies å være det eldste huset i byen og ligger midt i gamlebyen.

Romtips: Rom mot bakgården er mer stille
Dato for oppholdet: september 2015
  • Reisetype: Reiste med venner