Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Trist”

Browar Trojmiejski Lubrow
Vurdert som nr. 302 av 924 Restauranter i Gdansk
Kjøkken: Polsk, Pub
Restaurantdetaljer
Anmeldt 20. desember 2018 via mobile enheter

Desverre gikk alt galt denne serveringen.

Drikken vår ble glemt, så vi var fryktelig tørste gjennom hele forretten. Det var visst ikke (hennes) servitøren som tok orderen sin skyld, men de i baren.
Personen jeg dro med fikk feil mat, av en ny servitør som sa det ikke var hans skyld og anbefalte oss å ta denne isteden. Jeg fikk Rib eye stake (bestilte medium, men)som var så rå at jeg neste ikke klarte å skjære i, enda mindre spise den. (Etter tartar til forrett) vi ble tilbudt å få stekt kjøttet på nytt, men da ba vi om regning.

så det ble mye på en gang. Vi betalte full pris og spiste dessert et annet sted.

Jeg ble anbefalt en spesiell øl fordi jeg er kvinne... Men ba om stout. Den var VELDIG GOD

Maten så også veldig flott ut på fatene våre.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, RebekkaA54
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (237)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 237 anmeldelser

Anmeldt 4. februar 2017 via mobile enheter

Et veldig koselig sted med fin atmosfære. Flinke og kunnskapsrike servitører. Rikelig med øl, ikke så utrolig mye forskjellig, men helt innafor. Anbefaler ølplanken. Der finner du noe du helt sikkert liker.

Dato for besøk: januar 2017
Takk, 930mariusr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. oktober 2016 via mobile enheter

Vi var to jenter som tilfeldigvis gikk innom her da vi lette etter et lunsjsted.
Ironisk nok liker ingen av oss øl, så det vet vi ikke hvordan smaker der..
MEN vi bestilte forskjellige matretter og alt smakte fantastisk. Så mye god mat, og det var kjemperimelig der.
Atmosfæren der var flott. Det var kjempefint der inne og mye spennende å se på.
For de som er glade i øl, må dette være himmelen.
Tommel opp, vi kommer igjen :-)

Dato for besøk: oktober 2016
Takk, annev79
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2016 via mobile enheter

Her må du beregne veeeeldig god tid. Alt tok myyyye lengre tid enn hva servitøren lovte. Selv en rett som skulle være rask i henhold til servitøren, tok en time. Styr unna om du ikke bare skal ha en øl!!

Dato for besøk: juli 2016
1  Takk, Gro N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juni 2016 via mobile enheter

Ypperlig god mat, masse god drikke, bartenderene bryr seg om at drinkene er gode! Masse god øl (egenbrygget). God atmosfære og bra service. Sist men ikke minst kjempe billig! 3 retters middag for 2 med 10 drinker kom på under 300 zloty!!

Dato for besøk: juni 2016
Takk, h_kona9
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Browar Trojmiejski Lubrow, så også på

Gdansk, Pomerania Province
Gdansk, Pomerania Province
 
Gdansk, Pomerania Province
Gdansk, Pomerania Province
 

Har du vært i Browar Trojmiejski Lubrow? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din