Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Hotels.com
Booking.com
USD 50
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Vio.com
USD 43
Vis tilbud
PricelineUSD 50
Expedia.comUSD 50
Trip.comUSD 64
Se alle 15 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (610)
Filtrer anmeldelser
610 resultater
Vurdering fra reisende
247
267
80
12
4
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
247
267
80
12
4
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 610 anmeldelser
Anmeldt 2. august 2018 via mobile enheter

Veldig god beliggenhet. Billig og sentralt. Kort vei til restauranter buss og shopping. Litt gammeldagse rom, men store og behagelige. Bra wifi og god rengjøring. Spiste frokost på restaurant og det var litt halvveis. Bedre å kjøpe på en cafe ute.

Dato for oppholdet: oktober 2017
Reisetype: Reiste med familie
Takk, IselinJacobsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. mai 2018

Trodde vi skulle bo på ett hller middelmådig hotell basert på pris, men her fikk man valuta for pengene. Rent og pent, gode rom og ekstremt god beligghenhet. Trivelig betjening og god frokost. og får de som ønsker det en rimelig bra nattklubb i kjelleren.

Dato for oppholdet: mai 2018
1  Takk, Tore Andre F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. mai 2018 via mobile enheter

Hadde en flott opphold på Wolne miasto. Valgte deluxe rom og det var vi glade for. Da hadde vi to-seter sofa og skinnsstol, fri minibar og vannkoker så vi fikk laget oss kaffe. Hadde restauranter rett utenfor døra, var godt å kunne ta en pause på rommet med en kopp kaffe og beina høyt. Stort og fint rom, akkurat som på bilde. Velger gjerne samme hotell og rom igjen.

Dato for oppholdet: april 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Marianne R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. mars 2018 via mobile enheter

Hotellet var i grunn kjempe koselig, maten var god, de som jobbet der var hyggelige og hjelpsomme. Sengen var myyyyk og god å ligge i! Men, 2 ganger på 4 dager gikk alarmen som ropte Uwaga, uwaga! Vi måtte evakuere midt på natten, og da hadde ikke betjeningen særlig kontroll. Lydnivået på gaten utfor rommet var hinsides høyt, fikk ikke til å sove når helgen nærmet seg. Men, alt i alt er jeg godt fornøyd.

Dato for oppholdet: mars 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Caroline H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. januar 2018 via mobile enheter

Bodde på dette lille hotellet i 3 netter. Super service, veldig sentralt,7 min til Maddison kjøpesenter og jernbanen, kort vei til gamlebyen og kranen. Nydelig frokost der du kunne velge egg/omelett/bacon/bønner/pølser etc.laget ferskt til deg . Deilige brød, og flere typer juice. Vi spiste lunsj i restauranten en dag, 60 zloty for nydelig suppe + en kyllingrett. Kjempegodt, og billig! Det som kan trekke ned på dette hotellet er tepper på rommene som burde vært skiftet ut. Litt støy fra gaten spesielt i helgene . Og en svak parfymelukt i lobbyen. Ellers ett godt og rimelig alternativ midt i Gdansk.

Dato for oppholdet: januar 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, lisesk_lvika
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser