“Fantastisk”

Literacka Restaurant & Wine Bar
Vurdert som nr. 18 av 1 362 Restauranter i Gdansk
Kjøkken: Fra middelhavsområdet, Polsk, Vinbar
Anmeldt 30. januar 2019 via mobile enheter

Kjempekoselig liten restaurant. Flinke og hyggelige servitører. Helt fantastisk mat. Spiste and med vin anbefalt av servitøren, som var utrolig god. Beste måltidet jeg har spist. Kjempegod dessert også. Anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, susannesofieolsen

Anmeldt 28. januar 2019

Veldig hyggelig plass med god mat. Veldig hyggelige servitører, hjelpsomme og proffe. Kommer gjerne igjen :)

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Kari L
Anmeldt 29. desember 2018 via mobile enheter

Vi bestille pork tenderlion og var veldig fornøyde. Spurte også om en vin til maten og kelneren var veldig behjelpelig. Få bord, lønner seg å reservere. Virkelig verdt et besøk.

1  Takk, 894elinek
Anmeldt 29. desember 2018 via mobile enheter

Du verden...etter litt spasering i gatene ville vi ha oss litt god vin på vinbar. litt diskre ute på hjørnet var det et vinkart og noen viner til utstilling. Vi gikk inn og ble møtt av en hyggelig profesjonell kelner som tok seg av oss, med stil! For et flott lite koselig lokale med mat i verdensklasse. Vi skulle jo bare ha et glass rødvin, men endte opp med en deilig forrett med diverse oster og skinker, etterfulgt av verden med verdens beste scampi med hvitvinssaus! Om du bare skal ha et glass vin eller en helaften, er dette plassen og gå for deg og fruen. Anbefales!

1  Takk, andershelle
Anmeldt 27. desember 2018 via mobile enheter

Vi var 3 pers som alle spiste 3 retter. Nydelig mat og strålende kelner. Minuset var at vi ble plassert i kjelleren der vi halve tiden var alene.

Takk, OSM73

Reisende som så på Literacka Restaurant & Wine Bar, så også på

Gdansk, Pomerania Province
Gdansk, Pomerania Province

Har du vært i Literacka Restaurant & Wine Bar? Del dine erfaringer!