“Anbefales”

Literacka Restaurant & Wine Bar
Vurdert som nr. 20 av 1 313 Restauranter i Gdansk
Kjøkken: Fra middelhavsområdet, Polsk, Vinbar
Anmeldt 25. juni 2019 via mobile enheter

Koselig lokale, hyggelig betjening, veldig god mat samt bra anbefaling av vin. Alt i alt anbefaler vi på det sterkeste 😊

Takk, stiant348

Anmeldt 21. juni 2019 via mobile enheter

Vi var her for to år siden og elsket det! Kom tilbake hit i går og elsker det enda mer!! Maten er helt nydelig og servitørene kan det de driver med og har passion for faget. Vi slo på stortromma med treretters og vurderer en tur til før vi reiser hjem fra ferien.

1  Takk, viciori
Anmeldt 18. juni 2019

Restauranten ligger i et av Gdansk flotteste gater. Maten er utsøkt med gode matopplevelser. De ansatte har svært god kunnskap om vin og mat. Her får man ikke kjøpt et glass med vin, kun flaske. Liknede service skal man lete lenge etter! :)

Takk, Tonje91
Anmeldt 11. juni 2019 via mobile enheter

Nydelig mat, superkoselig betjening og fint. Lokale. Mange glutenfrie alternativer. Husk og booke bord om det er en travel periode, da restauranten er veldig liten.

1  Takk, dortef766
Anmeldt 10. juni 2019 via mobile enheter

Lite, men hyggelig lokale. Vi bestilte bord noen timer på forhånd.
Dyktige og profesjonelle kelnere. Anbefalte svært god vin.

Maten var helt nydelig! Både forrett (ravioli og kamskjell), til hovedrett valgte vi and og biff, og sjokolade fontant til dessert. Alt sammen var helt fantastisk.
Prismessig også bra.

Anbefaler en tur hit om man ønsker noe litt annerledes, et lite smykke av en restaurant.

Takk, Reise_Mina

Reisende som så på Literacka Restaurant & Wine Bar, så også på

Gdansk, Pomerania Province
Gdansk, Pomerania Province

Har du vært i Literacka Restaurant & Wine Bar? Del dine erfaringer!