Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk restaurant ”

Literacka Restaurant & Wine Bar
Vurdert som nr. 2 av 929 Restauranter i Gdansk
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Fra middelhavsområdet, Polsk, Vinbar
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig mat og god service. En av de beste matopplevelsene vi hadde i Gdańsk. Vi kom rett før stengetid og fikk virkelig valuta for pengene

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Anders K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 541)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 1 541 anmeldelser

Anmeldt 11. juni 2020

Winiarnia Literacka er en riktig hyggelig restaurant i Gdansk sentrum, riktignok plassert i en bakgate i forhold til sentrum, men lett å finne frem til med GPS-hjelp fra telefonen.

Vi spiste oss gjennom flere forskjellige forretter, hovedretter og desserter. Til maten fikk vi både godt polsk øl og rødvin fra Italia.

Servitørene gir oss grei oppfølging gjennom hele måltidet.

Prisnivået er helt greit sett med norske øyne. Dette er et trygt sted å anbefale.

Dato for besøk: oktober 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
3  Takk, perarnes2013
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. mars 2020 via mobile enheter

Vi spiste her ca kl 16 på en søndag. Fantastisk mat og fantastisk service. Helt klart det beste vi har spist i Gdansk. Vi fikk anbefalinger fra servitør, som vi valgte. Alle anbefalinger fra mat til vin falt veldig bra i smak. Profesjonell bevertning samt kjøkken. Kan anbefales på det varmeste.

Dato for besøk: mars 2020
2  Takk, gjermundr2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. februar 2020 via mobile enheter

Det er ikke så stor plass her, så når restauranten hadde klart å rote bort bookingen vår ble det litt ventetid, men det var verdt det. Hyggelige ansatte og alldeles nydelig mat. Anbefales, anbefales, anbefales!

Dato for besøk: mars 2019
1  Takk, annkristinm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. februar 2020 via mobile enheter

Når vi trodde vi hadde fått det ultimate måltidet, så kom det enda en ny gastronomisk opplevelse. Service og mat helt fantastisk. Villsvin og vilt, med en nydelig creme brulee som avslutning. Lokaler som er kjempekoselige. Her må dere bare gå.

Dato for besøk: februar 2020
2  Takk, T5524JCjanew
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Literacka Restaurant & Wine Bar, så også på

Gdansk, Pomerania Province
Gdansk, Pomerania Province
 

Har du vært i Literacka Restaurant & Wine Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din