“Nydelig biff og hyggelig betjening”

Literacka Restaurant & Wine Bar
Vurdert som nr. 18 av 1 357 Restauranter i Gdansk
Kjøkken: Fra middelhavsområdet, Polsk, Vinbar
Anmeldt 9. juli 2023 via mobile enheter

Spiste nydelig og mør biff med peppersaus og creem brulee til dessert. Hyggelig betjening og veldig god mat. Kan anbefales.

Dato for besøk: juli 2023
Takk, 921hildel

Anmeldt 26. juni 2023 via mobile enheter

Meget god mat, meget god sevice. Takk til kelner Simon. Spennende viner. Vi spiste grillet geitrost til forrett (se bilde) og andebryst til hovedrett. Til dette hadde vi en meget god polsk riesling (!!)

Dato for besøk: juni 2023
Takk, Hans B
Anmeldt 19. mai 2023 via mobile enheter

Vi gikk forbi, stakk innom og tok et glass deilig rioja. Stedet er kjempekoselig og de som jobber der er engasjerte i vin. Derfor gikk vi tilbake en kveld og spiste grillet chevre, fiskesuppe og sjokoladefondant. Alle rettene var gode, servicen var topp og vinforslagene passet oss.

Dato for besøk: mai 2023
Takk, heidibK9519NS
Anmeldt 16. april 2023 via mobile enheter

Vi var 3 par som spiste der.

Ble møtt av en imøtekommende og grei kelner som presenterte menyen.

Koselige lokaler.

Maten smakte utmerket.

Vi kommer tilbake.

Dato for besøk: april 2023
Takk, Departure01324733622
Anmeldt 20. mars 2023 via mobile enheter

Veldig hyggelige og kunnsksapsrike ansatte. Fabelaktig mat , rådyrsadel som smeltet på tunga ! Fikk også free of charge en nydelig snaps laget på frosne bringebær, sukker og vodka 😊

Dato for besøk: mars 2023
Takk, Stratlooz

Reisende som så på Literacka Restaurant & Wine Bar, så også på

Gdansk, Pomerania Province
Gdansk, Pomerania Province

Har du vært i Literacka Restaurant & Wine Bar? Del dine erfaringer!