Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jacques Andre Hair & SPA - STENGT
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Tre fornøyde damer

Besøkte denne frisøren for andre gang. Under halv pris av vanlig frisørpris i Norge. Svært... les mer

Anmeldt 26. februar 2020
rullross
,
Haugesund, Norge
Alltid fornøyd

Har gått flere ganger til Agnieszka for farge, klipp og hårkur. Alltid fornøyd med resultatet... les mer

Anmeldt 5. desember 2019
Camilla K
,
Sandnes, Norge
via mobile enheter
Les alle 192 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (192)
Filtrer anmeldelser
192 resultater
Vurdering fra reisende
132
23
19
8
10
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
132
23
19
8
10
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
813 av 192 anmeldelser
Anmeldt 21. oktober 2018 via mobile enheter

Pent lokale og mye kunder, så førsteinntrykket var at det var en plass de var profesjonelle.
Men underveis i behandlingen jeg fikk syns jeg det framsto som rotete. Hun som utførte manikyren på meg virket stressa og som hun ikke visste hvor hun skulle finne utstyret hun skulle bruke. Midt i behandlingen begynte hun å olje en saks, og dette er vel strengt tatt noe som burde være i orden før behandlingen... Jeg endte opp med et pent resultat på selve neglene, men sår på neglebåndene på 3 av fingrene. Og gleden over neglene var kortvarig, da lakken løsnet på 2 av neglene etter bare 2 dager... nå har det gått en uke, og det er kun 4 negler hvor lakken enda sitter på.. Overhodet ikke verdt pengene, og anbefales ikke!

Dato for opplevelse: oktober 2018
4  Takk, Sissel Terese K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. september 2018 via mobile enheter

Vi var to stk som fikk klippet og farget håret vårt. Lave priser sammenlignet med her hjemme, proffe folk og ett vellykket resultat på oss begge. Tok direkte kontakt med salongen for bestilling av time. Kan anbefale salongen til de som ønsker en time hos frisør når de besøker Gdansk.

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, lindaeY8339WG
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Martyna M, Kierownik på Jacques Andre Hair & SPA, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. november 2018
Google-oversetting

Thank you very much for your opinion. We are grateful that you spent nice day in our salon :) Hope to see you again! Regards! Martyna

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. august 2018 via mobile enheter

Vi var 3 stk som fikk hver våre behandlinger. 2 fikk full massasje. Kjempe fornøyde, god og behagelig behandling og anbefales.
Ei fikk dyp rens av ansikt var kjempe fornøyd. Hun faget og stripete og håret med klipp og kur etterpå. Kjempe fornøyd. Rent og fint lokale alle virket proffe.

Dato for opplevelse: august 2018
2  Takk, Merete Ø
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Martyna M, Kierownik på Jacques Andre Hair & SPA, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. november 2018
Google-oversetting

Thank you very much for your opinion. We are grateful that you spent nice day in our salon :) Hope to see you again! Regards! Martyna

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2018 via mobile enheter

Jeg besøkte salongen i dag tidlig og er kjempefornøyd . Farget bunnen , klippet håret og fikk en kur / behandling . Hjelpsomme og hyggelige mennesker . Kommer garantert igjen . Veldig flott lokale og rimelig priser .

Dato for opplevelse: august 2018
1  Takk, Anette76
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Beata J, Właściciel på Jacques Andre Hair & SPA, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. november 2018
Google-oversetting

We are very happy that you are satisfied! Looking forward to see you again.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. april 2018 via mobile enheter

Bestilte massasje til mannen og ansiktsbehandling, manikyr og vippe extension. Massasjen var grei men var ikke noe hard massasje selv om han bestilte det.
Ansiktsbehandlingen var ok, manikyren bra men extension begynte å falle av nesten samme dag. Var mye tull med betalingen, så ikke i fra at vi måtte betale kontant før etter behandling. I tillegg måtte vi komme tilbake og betale mer for de hadde kommet frem til feil beløp hva mannen og jeg betalte...
Kommer ikke til å gå tilbake.

Dato for opplevelse: april 2018
6  Takk, Margrete V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Beata J, Właściciel på Jacques Andre Hair & SPA, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. mai 2018
Google-oversetting

In response to your opinion, We would like to remind You, that You came to the reception with request for valuation of all the treatments. You informed your wife and left, not paying in advance. After your wife's visit on multiple treatments, she paid just for one, probably thinking that you have already made the payment. Our duty was to inform You about unpaid services.
We are sorry for being blamed for misunderstanding between You and your wife whereby you posted negative opinion. Various services were made on high level and as We remember you left the salon content.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser