Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.com
USD 122
Vis tilbud
Expedia.comUSD 122
Hotels.comUSD 122
PricelineUSD 122
TravelocityUSD 122
Orbitz.comUSD 122
eDreamsUSD 122
Se alle 13 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (273)
Filtrer anmeldelser
273 resultater
Vurdering fra reisende
165
92
11
3
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
165
92
11
3
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 273 anmeldelser
Anmeldt 21. oktober 2018 via mobile enheter

Dette er mitt andre besøk på dette hotellet i år, og det blir nok ikke det siste. Meg og min mor var på Mor og Datter tur her da eg har skrytt veldig av dette stedet. Vi fikk et kjempe stort og flott rom i 8 etasje med flott utsikt over byen. Dette hotellet ligg midt i "smørøyet" med kort vei til det meste. Dette er er supert hotell som eg anbefaler og som eg definitivt kommer til å besøke igjen. Tusen takk for meg igjen Marina club hotell!

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, lindamari007
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MarinaClubGdansk, Kierownik på Marina Club Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. november 2018
Google-oversetting

Thank you for taking the time to write the review. We are very happy that Marina Club Hotel became such a special place for you. I think that you will still create many great memories related to the hotel. You are always welcomed and we will always greet you with a smile. Thank you for choosing us and we are being proud of it.
It was a pleasure for us to have you here.
With best regards,
Marina Club Hotel *** Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. oktober 2018 via mobile enheter

Helt OK hotell med greie standarder, frokosten derimot var ikke noe å skryte over. Drikken de hadde satt ut var pisslunken, og maten var av dårlig standard/veldig simpelt. Mye byggestøy og bråk fra gatene gjorde at nattesøvnen ble dårlig, ellers var alt helt OK.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Anna L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. oktober 2018 via mobile enheter

Supert hotell. Noe byggestøy fra bygging i området. Vi hadde delux rom og synes det var 5 stjerners hotell. Ligger ved gamlebyen. Anbefales. Fint design på rommet. Rent og pent. Flott utsikt over byen.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, LeneOlsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. august 2018

Bodde her noen dager da jeg var på tur alene. Hadde rom 81 som var en stor og flott leilighet. Tre stjerner må være en underdrivelse... alt man trengte på kjøkkenet for å lage seg mat. Bra plassering ved gamlebyen - ikke lange biten å gå før man er i smørøyet men samtidig såpass på kanten at området er roligere.
Syns det ble litt varmt på rommet, fikk ikke helt klimaanlegget til å fungere (april så ville vært verre sommerstid). Utenom det var alt topp. Bra renhold.
Anbefales!

Dato for oppholdet: april 2018
Reisetype: Reiste alene
Takk, Mia O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. april 2018 via mobile enheter

Var på alene reise til Gdansk og min bror booket dette hotellet for meg. Og eg var litt skeptisk siden det var 3 stjernes hotell, sjøl om det såg veldig bra ut på bildene. Men eg ble SÅ positivt overrasket!! Hotellrommet var kjempe flott og stort, og badet var såå fint. Nei eg koste meg virkelig på det rommet med utsikt over pariserhjulet. Og servicen var veldig bra også, veldig hjelpsom personal som jobbet der.

Dato for oppholdet: april 2018
Reisetype: Reiste alene
Takk, lindamari007
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MarinaClubGdansk, Kierownik recepcji på Marina Club Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. mai 2018
Google-oversetting

Thank you for your kind review. We are glad that we made a surprise for you. We hope that when you will visit Gdańsk once again you will decide to stay with us. As you already noticed the standard of our rooms and staff is not worse than in couple of five star hotels which you can find here.

Kind regards,
Marina Club Hotel*** Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser