“God frokost - koselig kafe”
Anmeldelse av Lookier Cafe&Restaurant

Lookier Cafe&Restaurant
Få mat levert
Vurdert som nr. 87 av 1 033 Restauranter i Gdansk
Anmeldt 31. juli 2022 via mobile enheter

Veldig koselig kafe med veldig god frokost.
Vi ente med å spise frokost her hver dag.
Kan anbefale bagel med avokado og frokosten for 2 samt den ferske appelsinjuicen. Kaffen var også tipp topp.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, metteh6

Anmeldt 11. desember 2021 via mobile enheter

Koselig plass, men ventet 40 minutter på maten. Bestilte Club sandwich og bagel, overstekt og alt for sprø brød. Vassen og for lite stekt pommes frites.

Går nok ikke her igjen

Dato for besøk: desember 2021
Takk, I5249HJmonicag
Anmeldt 21. februar 2020

Vi bestilte frokost her, ingen fikk det de skulle ha og maten var ikke spesielt god. Fries’en her var helt bløt og jeg vil ikke anbefale noen å spise her. Skuffende!

Dato for besøk: februar 2020
Takk, fredriknicolai
Anmeldt 13. oktober 2019 via mobile enheter

Drikken kom 15 minutter etter maten og brødet måtte vi spørre etter. Betjeningen var uhøflig og irritert. Fikk feil smoothie, den nye tok 30 minutter å lage og vi betalte for begge, selv om den første ble tatt bort fra bordet umiddelbart. Ingen beklagelser

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, birthewathne
Anmeldt 19. april 2019 via mobile enheter

Fant dette stedet via TripAdvisor, så at det hadde gode anmeldelser og hadde derfor forhåpninger om en god lunsj. Jeg bestilte havregrøt, som i følge menyen skulle serveres med frukt, noe den ikke gjorde. Havregrøten smakte godt, men noe kjedelig å spise en skål med kun havregrøt... Kjæresten bestilte burger, som var tørr og kjedelig. I tillegg ventet vi nærmere 40min på disse to rettene, til tross for svært få gjester i cafeen.

Dato for besøk: april 2019
2  Takk, 882anek

Reisende som så på Lookier Cafe&Restaurant, så også på

Gdansk, Pomerania Province

Har du vært i Lookier Cafe&Restaurant? Del dine erfaringer!