Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skuffet”

Brasserie de Verres en Vers
Vurdert som nr. 449 av 1 005 Restauranter i Gdansk
Prisklasse: USD 4 - USD 20
Kjøkken: Fransk, Polsk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 20. november 2018 via mobile enheter

Bestilte tagliatelle m/basilikum og kylling;tørt, smakløst og fløt i olje, samt kveite med hollamdaisesaus og grønnsaker; igjen totalt smakløst med kald, skilt saus. Fikk sjokoladekake gratis som plaster på såret, men den måtte også bare passere. Er ikke kresne og liker ikke klage på mat, men dette var en stor skuffelse.

Dato for besøk: november 2018
Takk, GunnF35
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (53)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 53 anmeldelser

Anmeldt 11. desember 2017 via mobile enheter

Biffen var mør og god. Litt lite stekt etter som bestilt. Så ut som lite mat på tallerkenen, men det var nok. Deilige desserter både eple med smuldredeig og creme brule. Hyggelig betjening.

Dato for besøk: desember 2017
Takk, NinaLarsen67
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Radisson_GDN, Guest Relations Manager på Brasserie de Verres en Vers, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. desember 2017
Google-oversetting

Dear NinaLarsen67, Thank you once again for such wonderful words. It is a great pleasure for us to find your fantastic 4* review - thank you so much for sharing your thoughts here. It is great compliment for us! We are waiting for your next visit in Gdansk. We are sending our best regards to you.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2017 via mobile enheter

Hele plassen var tom når vi satt oss ned. Vi bestilte totalt 8-9 drinker å hadde det kjekt heilt til servitøren kom å lurte på om vi ville betale nå. Vi følte oss ikke velkommen der å gikk derfor en annen plass å brukte pengene våres. Drinkene var gode men tok nærmest 20min å få en drink..

Dato for besøk: juli 2017
Takk, christoffere260
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Radisson_GDN, Public Relations Manager på Brasserie de Verres en Vers, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2017
Google-oversetting

Dear Christoffer E,
Thank you for taking the time to post a review on your recent visit in our Verres en Vers Restaurant. Our guest feedback is very important to us and we use this to constantly develop and improve the services that we offer.
I am disappointed to read about your situatuion and I have addressed your comments with the team here to ensure that this does not happen again and sincerely to apologies for the inconvenience coursed.
I would very much hope that you would give us another chance so we can delight you with the great service and great food we are so proud of.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. desember 2016

Her var det hyggelig, god mat og god atmosfære. Mye forskjellig å velge i og gode priser. Kommer gjerne igjen

Dato for besøk: desember 2016
Takk, annegunnp2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Radisson_GDN, Public Relations Manager på Brasserie de Verres en Vers, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. januar 2017
Google-oversetting

Dear Anne Gunn P,

Many thanks for sharing your feedback and we are thrilled to hear that you enjoyed your meal in VV. We look forward to welcoming you back soon!

Please “Like” us on Facebook to stay informed of our upcoming news, events and promotions.

Best regards, Malgorzata Koleszynska
Sales Executive & PR Manager
Restaurant VV, Gdansk

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. november 2016 via mobile enheter

Vi spiste på hotellet første kveld. Svært hyggelig kelner, men til tross for få kunder opplevde vi oppfølgingen som mangelfull, spesielt i fht hva vi hadde i glassene. Vi spiste biff til hovedrett, som smakte ufortreffelig, det samme gjorde dagens suppe. Vi var litt usikre i fht anden (forrett) som både var mektig og udelikat anrettet.
Totalinntrykk: midt på treet.

Dato for besøk: november 2016
Takk, Magne J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Radisson_GDN, Public Relations Manager på Brasserie de Verres en Vers, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2017
Google-oversetting

Dear Magne J,
Thank you for taking the time to post a review on your recent visit in our Verres en Vers Restaurant. Our guest feedback is very important to us and we use this to constantly develop and improve the services that we offer.
I am disappointed to read about your situatuion and I have addressed your comments with the team here to ensure that this does not happen again and sincerely to apologies for the inconvenience coursed.
I would very much hope that you would give us another chance so we can delight you with the great service and great food we are so proud of.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Brasserie de Verres en Vers, så også på

Gdansk, Pomerania Province
Gdansk, Pomerania Province
 
Gdansk, Pomerania Province
Gdansk, Pomerania Province
 

Har du vært i Brasserie de Verres en Vers? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.