Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Arild L
Kristiansand, Norge
Anmeldelse av Hotel Bonum
3,0 av 5 boblerAnmeldt 12. des. 2018via mobile enheter
Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste med familie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dobry-Hotel, Team LeaderHotel Bonum, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 3. jan. 2019
Dear Guests,

We appreciate you taking the time to complete a survey regarding your recent stay with us.

On behalf of our entire staff here at the Bonum Hotel we would like to thank you for your comments and we hope to see you again when your travels bring you back to the area!

Please “Like” us on Facebook to stay informed of our upcoming news, events and promotions.

Looking forward to welcoming you next time in our Hotel.
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 1 441
  • Expedia.com
    kr 1 443
  • Hotels.com
    kr 1 440
  • Tripadvisor
    kr 1 443
0.7 km fra Hotel Bonum
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 453
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Expedia.com
    kr 1 453
  • Agoda.com
    kr 1 015
  • Hotels.com
    kr 1 449
0.8 km fra Hotel Bonum
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 376
  • Expedia.com
    kr 1 376
  • Agoda.com
    kr 1 140
  • Hotels.com
    kr 1 373
0.9 km fra Hotel Bonum
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 658
kr 1 507
  • Expedia.com
    kr 1 507
  • Hotels.com
    kr 1 503
  • Tripadvisor
    kr 1 507
0.3 km fra Hotel Bonum
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
room
kr 1 446
kr 1 397
  • Expedia.com
    kr 1 446
  • Hotels.com
    kr 1 442
  • Priceline
0.8 km fra Hotel Bonum
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 223
  • Expedia.com
    kr 1 349
  • Agoda.com
    kr 1 016
  • Hotels.com
    kr 1 346
0.9 km fra Hotel Bonum
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 917
kr 1 786
  • HolidayInn.com
    kr 1 786
  • Expedia.com
    kr 1 786
  • Hotels.com
    kr 1 781
0.7 km fra Hotel Bonum
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 824
  • Expedia.com
    kr 787
  • travelup.com
    kr 737
  • Hotels.com
    kr 852
1.3 km fra Hotel Bonum
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
kr 1 134
  • Expedia.com
    kr 1 037
  • Agoda.com
    kr 817
  • Hotels.com
    kr 903
1.4 km fra Hotel Bonum
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
Se flere hoteller i Gdansk
Anmeldelser (384)
Filtrer anmeldelser
384 resultater
Vurdering fra reisende
161
162
43
13
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
161
162
43
13
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 384 anmeldelser
Anmeldt 25. februar 2018 via mobile enheter

Et lite hotell sentralt med perfekt beliggenhet. Gå avstand til det aller meste du ønsker å se. Kun få minutter gange til krigs museumet, og gode restauranter. Betjeningen er svært hyggelige og service innstilte. Renholdet er veldig bra, sengene er litt harde, kunne med fordel hatt overmadrasser. Alt, i alt og til prisene de har, bor jeg gjerne her igjen.

Dato for oppholdet: februar 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Travelling2you
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dobry-Hotel, Team Leader på Hotel Bonum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. oktober 2018
Google-oversetting

Dear guest,
Thank you for your review and for sharing your recent experience at Bonum. We love feedback and are pleased to hear that you enjoyed your time with us. The entire hotel team is looking forward to welcoming you back soon!
Please “Like” us on Facebook to stay informed of our upcoming news, events and promotions.

We look forward to welcoming you back soon!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. oktober 2017

Koselig hotel i rolig gate ca.10 minutter fra sentrum,vennlig betjening,pene rom.Frokosten var topp,godt utvalg av det meste og vakre bord pynta ut i fra årstid.Bra pris for og bo her.Kan anbefalles og postkontor like ved og ikke langt i fra elven Motlava.

Romtips: Prøv og få rom mot gaten!
Dato for oppholdet: april 2017
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, Bjørn Atle F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dobry-Hotel, Team Leader på Hotel Bonum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. oktober 2018
Google-oversetting

Dear Bjorn Atle thank you very much for your recommendation. As a team, we do our best to make our Guests feel special. We are happy that we can exceed your expectations.
Looking forward to welcoming you next time in our Hotel.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2017 via mobile enheter

Bygningsarbeidet utfor starter klokka 7 så om du er en morgenfugl kan dette hotellet være plassen for deg. De har heller ikke aircondition så det blir veldig varmt og dårlig luft på rommet. Hotellet har derimot god sentral beliggenhet og greie senger. De ansatte er også hyggelige. Bråket utenfor gjør at det blir 2 stjerner og ikke 3.

Dato for oppholdet: juli 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, ErikH1051
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dobry-Hotel, Team Leader på Hotel Bonum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. oktober 2018
Google-oversetting

Dear Erik H,

We appreciate you taking the time to complete a survey regarding your recent stay with us.

We are very sorry for the inconveniencies that you experienced.

On behalf of our entire staff here at the Bonum we would like to thank you for your comments and we hope to see you again when your travels bring you back to the area!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2017

Vi var mor og datter på tur fra 18-21.juni 2017. Vi hadde et stort dobbeltrom i 2. etg. og dette var meget bra! Minibar og kaffe/te på rommet. Frokosten var også meget bra. Kort vei å gå(5 min) til sentrum(kanalen). Betjeningen var meget hyggelig og imøtekommende. Siste kvelden vi var der, sto det ei flaske rødvin på rommet med hilsen fra hotellet om "have a nice stay" da vi kom tilbake etter å ha vært i Sopot -som kan anbefales- hele dagen! Dette var en meget hyggelig overraskelse!

Dato for oppholdet: juni 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Nina T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dobry-Hotel, Team Leader på Hotel Bonum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. oktober 2018
Google-oversetting

Dear Nina, thank you very much for your recommendation. As a team, we do our best to make our Guests feel special. We are happy that we can exceed your expectations.
Looking forward to welcoming you next time in our Hotel.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. november 2016

En fin kort-tur til Gdansk og gamlebyen. Trivelige fortausrestauranter, gode middagssteder og en toppers mexicansk restaurant - fikk glede våre ganer denne gang :-) Shoppingtur - til store kjøpesenteret - og outlet på andre siden av byen. Fint reisemål for en kosetur :-)

Dato for oppholdet: oktober 2016
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, Birkaturist
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dobry-Hotel, Team Leader på Hotel Bonum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. oktober 2018
Google-oversetting

Dear Hilde, thank you very much for your recommendation. As a team, we do our best to make our Guests feel special. We are happy that we can exceed your expectations.
Looking forward to welcoming you next time in our Hotel.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser