Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 54
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 17.02.23
Priceline
USD 49
Vis tilbud
Expedia.com
USD 55
Vis tilbud
Hotels.comUSD 55
TravelocityUSD 55
Hurb
Se alle 15 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (382)
Filtrer anmeldelser
382 resultater
Vurdering fra reisende
161
160
43
13
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
161
160
43
13
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 382 anmeldelser
Anmeldt 25. februar 2018 via mobile enheter

Et lite hotell sentralt med perfekt beliggenhet. Gå avstand til det aller meste du ønsker å se. Kun få minutter gange til krigs museumet, og gode restauranter. Betjeningen er svært hyggelige og service innstilte. Renholdet er veldig bra, sengene er litt harde, kunne med fordel hatt overmadrasser. Alt, i alt og til prisene de har, bor jeg gjerne her igjen.

Dato for oppholdet: februar 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Travelling2you
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dobry-Hotel, Team Leader på Hotel Bonum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. oktober 2018
Google-oversetting

Dear guest,
Thank you for your review and for sharing your recent experience at Bonum. We love feedback and are pleased to hear that you enjoyed your time with us. The entire hotel team is looking forward to welcoming you back soon!
Please “Like” us on Facebook to stay informed of our upcoming news, events and promotions.

We look forward to welcoming you back soon!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. oktober 2017

Koselig hotel i rolig gate ca.10 minutter fra sentrum,vennlig betjening,pene rom.Frokosten var topp,godt utvalg av det meste og vakre bord pynta ut i fra årstid.Bra pris for og bo her.Kan anbefalles og postkontor like ved og ikke langt i fra elven Motlava.

Romtips: Prøv og få rom mot gaten!
Dato for oppholdet: april 2017
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, Bjørn Atle F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dobry-Hotel, Team Leader på Hotel Bonum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. oktober 2018
Google-oversetting

Dear Bjorn Atle thank you very much for your recommendation. As a team, we do our best to make our Guests feel special. We are happy that we can exceed your expectations.
Looking forward to welcoming you next time in our Hotel.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2017 via mobile enheter

Bygningsarbeidet utfor starter klokka 7 så om du er en morgenfugl kan dette hotellet være plassen for deg. De har heller ikke aircondition så det blir veldig varmt og dårlig luft på rommet. Hotellet har derimot god sentral beliggenhet og greie senger. De ansatte er også hyggelige. Bråket utenfor gjør at det blir 2 stjerner og ikke 3.

Dato for oppholdet: juli 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, ErikH1051
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dobry-Hotel, Team Leader på Hotel Bonum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. oktober 2018
Google-oversetting

Dear Erik H,

We appreciate you taking the time to complete a survey regarding your recent stay with us.

We are very sorry for the inconveniencies that you experienced.

On behalf of our entire staff here at the Bonum we would like to thank you for your comments and we hope to see you again when your travels bring you back to the area!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2017

Vi var mor og datter på tur fra 18-21.juni 2017. Vi hadde et stort dobbeltrom i 2. etg. og dette var meget bra! Minibar og kaffe/te på rommet. Frokosten var også meget bra. Kort vei å gå(5 min) til sentrum(kanalen). Betjeningen var meget hyggelig og imøtekommende. Siste kvelden vi var der, sto det ei flaske rødvin på rommet med hilsen fra hotellet om "have a nice stay" da vi kom tilbake etter å ha vært i Sopot -som kan anbefales- hele dagen! Dette var en meget hyggelig overraskelse!

Dato for oppholdet: juni 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Nina T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dobry-Hotel, Team Leader på Hotel Bonum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. oktober 2018
Google-oversetting

Dear Nina, thank you very much for your recommendation. As a team, we do our best to make our Guests feel special. We are happy that we can exceed your expectations.
Looking forward to welcoming you next time in our Hotel.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. november 2016

En fin kort-tur til Gdansk og gamlebyen. Trivelige fortausrestauranter, gode middagssteder og en toppers mexicansk restaurant - fikk glede våre ganer denne gang :-) Shoppingtur - til store kjøpesenteret - og outlet på andre siden av byen. Fint reisemål for en kosetur :-)

Dato for oppholdet: oktober 2016
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, Birkaturist
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dobry-Hotel, Team Leader på Hotel Bonum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. oktober 2018
Google-oversetting

Dear Hilde, thank you very much for your recommendation. As a team, we do our best to make our Guests feel special. We are happy that we can exceed your expectations.
Looking forward to welcoming you next time in our Hotel.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser