Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk”
Anmeldelse av Hard Rock Cafe

Hard Rock Cafe
Bestill bord
2
fre. 30.7.
20:00
Vurdert som nr. 112 av 921 Restauranter i Gdansk
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 4 - USD 25
Kjøkken: Amerikansk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Middag, Levering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Middag, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 10. november 2018 via mobile enheter

Utrolig god mat, med en enda hyggeligere betjening! Anbefaler denne restauranten på det sterkeste! Musikken var bra i tilegg

Dato for besøk: november 2018
Takk, zandracom
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Magdalena P, Kierownik ds. gości på Hard Rock Cafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. november 2018
Google-oversetting

So good to hear that Zandra :)
Great to know that you enjoyed your HRC Gdańsk time and we hope to see you much more often :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (2 130)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

7983 av 2 130 anmeldelser

Anmeldt 31. oktober 2018

Hyggelig betjening. Nydelig mat og fantastisk drikke. Vi ente opp med å dra hit 4 ganger, spiste frokost, lunsj, middag og drakk drinker her. Anbefales.

Dato for besøk: oktober 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Caroline N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Magdalena P, Kierownik ds. gości på Hard Rock Cafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. november 2018
Google-oversetting

Thank you so much Caroline for sharing your experience with us. So great to know that your time in Gdańsk was such a treat. We hope to see you guys again soon :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. oktober 2018 via mobile enheter

De hadde god mat, god service, god musikk og passe god strawberry decory.
Ligg sentralt i gamlebyen.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Expedition817363
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Magdalena P, Kierownik ds. gości på Hard Rock Cafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. oktober 2018
Google-oversetting

Thank you so much for writing few words about your recent visit :)
Hope we will see you again soon.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. oktober 2018 via mobile enheter

Hardrock cafe er kjent for gode drinker og de skuffer ikke. Ligger i gågaten i gamlebyen så det er litt støy i forbindelse med restauranten. Maten er det ikke så mye å si på.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, ellen_svh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Magdalena P, Kierownik ds. gości på Hard Rock Cafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. oktober 2018
Google-oversetting

Thank you Ellen for sharing your feedback with us. Great to know that you enjoyed your time in Gdansk.
We can't wait for more :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. oktober 2018 via mobile enheter

Bestilte sirleon biff. Den var ikke bra tilberedt. Rett og slett et seigt kapittel. Folie i potetstappe som ble servert og lite forståelse fra kjøkkenet. Ikke et sted å reise tilbake til!

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Merethe W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Magdalena P, Kierownik ds. gości på Hard Rock Cafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. oktober 2018
Google-oversetting

Please accept our apologies Merethe for not giving you the best Hard Rock experience. Promise that we will try harder and do our best to improve our service and skills. We really hope to see you again in Gdańsk.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Hard Rock Cafe, så også på

 
Gdansk, Pomerania Province
Gdansk, Pomerania Province
 

Har du vært i Hard Rock Cafe? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din