Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat, drikke og service!”
Anmeldelse av Hard Rock Cafe

Hard Rock Cafe
Bestill bord
2
man. 2.8.
20:00
Vurdert som nr. 112 av 921 Restauranter i Gdansk
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 4 - USD 26
Kjøkken: Amerikansk
Middagsalternativer: Middag, Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Middag, Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde en god opplevelse fra Hard Rocke cafe. Flink og service innstilt servitør. Behjelpelig med tilrettelegging av menyen, da mine barn kan være noe vanskelig i matveien ;) her går vi lett tilbake :)

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Goggi77
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
309magdalenap, Kierownik ds. gości på Hard Rock Cafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2020
Google-oversetting

Thanks a lot for such a great review! It's so nice to hear that you spent a good time with us and we can't wait to see you again :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (2 130)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 2 130 anmeldelser

Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Ventet en time på maten som skulle leveres likt. Det kom over en god halvtime og med feil (glemte en rett osv..). Kaos - skulle valgt et annet sted. Hard Rock pleier å være et safe valg - men ikke i Gdansk...

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 832oleh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
309magdalenap, Kierownik ds. gości på Hard Rock Cafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juli 2020
Google-oversetting

Thank you very much for taking the time to share your experience with us. It’s sad to hear that we didn’t deliver the best Hard Rock experience. We hope that you will give us another chance and we promise we will work hard to make sure it will be an exceptional visit. Reach us on: gdask@hardrockcafe.pl so we could book a table for you.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. mars 2020 via mobile enheter

Har vært på denne restauranten tidligere, men denne gangen ble vi litt skuffet. Rot med bestillingene, og enda mer rot når vi skulle betale. Her må d skjerpings til.

Dato for besøk: mars 2020
Takk, strilajenta
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
309magdalenap, Obsługa klienta / relacje z gośćmi på Hard Rock Cafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. mars 2020
Google-oversetting

Thank you for your honest opinion. We are really sorry that your revisit was not the way you like it. We will discuss the situation with our team.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. mars 2020 via mobile enheter

Liten butikk, håpa på større shop.
Kunne vært større utvalg av klær.
Grei mat. Høy musikk når man spiste.

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, vigdis64
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
309magdalenap, Obsługa klienta / relacje z gośćmi på Hard Rock Cafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. mars 2020
Google-oversetting

Thank you for your honest opinion.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. mars 2020

Kan anbefales på det varmeste. Koselig betjening og de er meget serviceinnstilt. Man blir godt tatt vare på der. Et stamsted man må besøke

Dato for besøk: februar 2020
Takk, Spiker1659
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
309magdalenap, Obsługa klienta / relacje z gośćmi på Hard Rock Cafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. mars 2020
Google-oversetting

Thank you so much! We are really happy to hear it! :) We hope to see you soon!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Hard Rock Cafe, så også på

 
Gdansk, Pomerania Province
Gdansk, Pomerania Province
 

Har du vært i Hard Rock Cafe? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din