“Lunsj!”

La Famiglia Pizza
Vurdert som nr. 70 av 1 356 Restauranter i Gdansk
Kjøkken: Italiensk, Pizza
Anmeldt 6. mai 2019

Var her i fjor og måtte tilbake igjen i år. Vi spiste lunsj her to ganger. Pizzaen er deilig, tynn og sprø bunn. Salaten er nydelig. Kan absolutt anbefales

Takk, Astrid B

Anmeldt 24. april 2019 via mobile enheter

Tynn bunn, fire gode oster på pizza, hyggelig betjening og godt lokalt øl. Lite men trivelig or rolig sted i Old Town.

Takk, 16mariusa
Anmeldt 19. april 2019 via mobile enheter

Vi gikk hit på grunn av bra anmeldelser, men ble veldig skuffet. Vi bestilte 2 forskjellige pizza. Begge smakte lite og var kjedelige. På den ene bestilte vi ekstra ananas men fikk svært lite. En enorm skuffelse.

Takk, Mariusler
Anmeldt 18. april 2019

Spiste pizza, tynn som kjeks. Men god smak. Ville du ha asjett hadde de kun papp å tilby.
God husets vin.
Lite sted med mange gjester.
Servicen var bra.

Takk, 720vibekel
Anmeldt 12. januar 2019 via mobile enheter

Anonym perle like ved gågata Beste pizza vi har smakt og sammen med den lokale ølen Johannes er det apsalutt vert besøket :)

Dato for besøk: januar 2019
Takk, hulda1957

Reisende som så på La Famiglia Pizza, så også på

Gdansk, Pomerania Province

Har du vært i La Famiglia Pizza? Del dine erfaringer!