Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Distribusjonsleder”
Anmeldelse av Ritz Restaurant

Ritz Restaurant
Vurdert som nr. 14 av 923 Restauranter i Gdansk
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Polsk
Middagsalternativer: Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 28. oktober 2018 via mobile enheter

Vi var en vennegjeng fra Norge som var heldig å få bord på denne fantastiske restauranten. Matopplevelsen og atmosfæren der må bare oppleves! Sjelden god mat og opplevdes for oss som nivå på en restaurant med Michelin-stjerne. Tusen takk for oss

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, KarenG4316
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
RestaurantRitz, Właściciel på Ritz Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. oktober 2018
Google-oversetting

Dear KarenG4316,

we are very happy that you have enjoyed your experience with us. It was indeed our pleasure meeting you here and we hope to have another opportunity to welcome you back in the near future.

Best wishes from Gdańsk!

Basia Ritz & Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 019)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

5963 av 1 019 anmeldelser

Anmeldt 8. oktober 2018

Vi bestilte femretters tasting meny med vinpakke. Maten var smakfull, og det ble brukt fantastiske råvarer, mye lokalt. Råvarene er ofte enkle, men satt sammen på en strålende måte. Alle rettene var smaksrike og perfekt presentert. Vinene passet perfekt til maten. Hyggelig betjening og god stemning. Uten tvil mitt beste restaurant besøk. Takk Ritz

Dato for besøk: oktober 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
3  Takk, emiliemathildedahl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. oktober 2018 via mobile enheter

Som vanlig leverer den profesjonelle betjeningen og restaurantens fantastiske chef Basia, en gjennomført matopplevelse. Tasting menyen sitter som et skudd, med godt tilpasset vin. Atmosfæren er god, ingen ståk og støy. Utsikten ut til elva og byen skaper en perfekt ramme om den gode, og flott presenterte matopplevelse. Takker for nok en flott ettermiddag hos Ritz.

Dato for besøk: oktober 2018
4  Takk, Extraordinary46999
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. september 2018 via mobile enheter

Dette var 1.klasse

5 retters taste meny med vin , en uforglemmelig opplevelse i smak og nytelse.

Etterpå så smakte vi på blekksprut og blåskjell “fantastisk “

Min kone og jeg ble sittende i ca 3 timer servitørene var der hele tiden for oss ,ingen venting selv om det var masse folk i restauranten.

Når vi var ferdig for kvelden kom Basia selv ut fra kjøkkenet og ønsket oss en god kveld videre :-)

Her kommer vi garantert tilbake neste gang vi er i Gdansk.
Vi kan anbefale Basia Ritz på det varmeste til alle som setter pris på herlige flotte smaksopplevelser.
Husk anbefalt vin til 5 retters smake meny :-)

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, Erikhim
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. september 2018

Vi var i Gdansk for å feire at mannen ble 40 år. Valgte derfor restaurant på øverste hylle! Ble anbefalt 5 retters smaksmeny med ny type vin til hver rett. Vi ble utrolig fornøyde med valget, helt fantastisk mat og nydelig vin! Fikk høre at kokken er hun som vant Masterchef i Polen, vi forstår hvorfor hun vant! Magiske smaker på hver eneste rett. Perfeksjon! Vi hadde ei nydelig servitør, kjempeflink i jobben sin!
Dette var så bra at vi har allerede anbefalt Gdansk og Basia Ritz til familie, venner og kollegaer. Vi kommer garantert tilbake!

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Anita Lytjohan B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
RestaurantRitz, Właściciel på Ritz Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. september 2018
Google-oversetting

Dear Anita,

Thank you for choosing Ritz Restaurant to celebrate your husband's 40th birthday . I am pleased that you were impressed with the food, wine and service at Ritz.

I will ensure your comments will be shared with my team. We look forward to welcoming you back with another wonderful experience soon.

With best personal regards,

Basia Ritz & Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Ritz Restaurant, så også på

Gdansk, Pomerania Province
Gdansk, Pomerania Province
 
Gdansk, Pomerania Province
 

Har du vært i Ritz Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din