En foreløpig favoritt i Gdansk. Nydelige retter med perfekt presentasjon. God service. Vi tok taste meny 👌
65–69 av 1 210 anmeldelser
Bestilte tasting menu etter å ha lest her inne. Bestilte ikke vinpakken til, det burde vi kanskje gjort. Enkelte av rettene var veldig gode, noe bare ok..
Anbefales for en smaksrik opplevelse. Anbefaler tasting menu. Bra service, god stemning og fantastisk mat.
På vennetur. Anbefaler tasting menu med vinpakke. Helt fantastisk mat og vin. Vennlig personale som legger til rette. Ingen problem å bytte ut noen retter om man ikke liker noe. Behagelig bakgrunnsmusikk. Anbefales på det sterkeste!!
Vi var to par som valgte «tasting menu». Vi valgte også vinpakken de anbefalte til den. Det angrer vi ikke på! Fantastisk gode smaker og spennende kombinasjoner. Valget av vin passet perfekt til rettene også. Servitørene var vennlige, oppmerksomme og profesjonelle. Vi hadde en helt herlig kveld, og tiden gikk så alt for fort. Dette stedet kan vi anbefale for de som ønsker noe ekstra.