Besvart 1. aug. 2020
Damer og herrer, Takk for din ærlige anmeldelse av anlegget vårt. Hver av meningene dine er ekstremt verdifulle for oss, fordi den lar oss forstå dine behov enda bedre, slik at vi kan møte dem. Vi håper at du vil være glad for å komme tilbake til oss i nær fremtid, og vi lover at vi vil gjøre vårt ytterste for å sikre at oppholdet på hotellet ditt oppfyller dine forventninger. Med vennlig hilsen, Celestin Residence team
Supert hotell med helt fantastisk bra beliggenhet. Stille og rolig gate og veldig sentralt. God frokost og kaffe. Gode senger for de som liker litt hard madrass. Rene rom. Gode restauranter i nærheten.
Romtips: Øverste etasje var stille og rolig
Dato for oppholdet: november 2018
Verdi
Sovekvalitet
Service
Spør Heidi B om Celestin Residence
1 Takk, Heidi B
Celestin Residence, Właściciel på Celestin Residence, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juli 2020
Damer og herrer, Takk for slike hyggelige ord om anlegget vårt. Hver av meningene dine er ekstremt verdifulle for oss. Vi er veldig glade for at standarden på hotellet vårt har oppfylt dine forventninger. Vi håper at takket være de positive inntrykkene av ditt siste opphold, vil du være glad for å komme tilbake til oss i nær fremtid. Med vennlig hilsen, Celestin Residence team
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Hotell ligger i et rolig område i gamlebyen. Fine og rene rom, og holder god standard. Sengene er gode og sengetøyt/håndklær har hotellets logo.. Te/kaffekoker på tom, liker. Meget hyggelig betjening. Og meget god frokost. Anbefales!
Dato for oppholdet: oktober 2018
Spør brakkvannstravel om Celestin Residence
2 Takk, brakkvannstravel
Celestin Residence, Właściciel på Celestin Residence, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. august 2020
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Veldig fint og koselig hotell. Bra plassert i et rolig område med gåavstand til det meste som er å oppleve i byen, samt kort vei til togstasjonen med buss til flyplassen. Fine og rene rom med alt du trenger. Hotellet tilbyr massasje. Trivelig personell som snakker godt engelsk.
Dato for oppholdet: september 2018
Spør johngeir om Celestin Residence
2 Takk, johngeir
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Koselig lite hotell. Overnattet 3 på et rom helt oppe på loftet. Pent rom med god plass og ekstra seng som var god å ligge i.
Veldig billig og sentralt hotell. Kun få minutters gange til gamlebyen.
Vi spiste ikke frokost på hotellet, men gikk på en cafe i nærheten hver morgen.
Hyggelig og hjelpsom betjening. Overnatter gjerne der på min neste tur til Gdansk.
Dato for oppholdet: september 2017
Spør siwmdb om Celestin Residence
1 Takk, siwmdb
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Bodd her 2 ganger i år, å kommer garantert til å bruke dette hotellet hver gang jeg er i Gdansk, perfekt beliggenhet, fine rom, bra dusj, med varmt vann uansett på døgnet og bra vanntrykk. bra renhold, hyggelig ansatte, hatt rom i 1 og 4 etasje, å begge etasjer anbefales. Leste det var støy i 1 etasje, men var evt at man hørte en bil kjøre fordi, men ikke noe vi våknet av. Anbefales!
Dato for oppholdet: juni 2018
Spør aggifamily om Celestin Residence