Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Nina P
Vilnius, Litauen
4,0 av 5 boblerAnmeldt 6. des. 2018
Dato for oppholdet: desember 2018
Romtips: Be om rom mot torvet
Reisetype: Reiste som et par
4,0 av 5 boblerRom
4,0 av 5 boblerRenslighet
5,0 av 5 boblerService
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Radisson_GDN, Guest Relations ManagerRadisson Blu Hotel, Gdansk, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 9. des. 2018
Dear Nina, Thank you for staying with us and taking time to review us in such positive way. It is a great pleasure for us to find your feedback and 4* review - thank you so much for sharing your thoughts here . We will be delighted having a chance to welcome you again and awaiting for this opportunity in the future. We are sending our best regards to you. RadissonBlu Hotel Gdañsk.
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 945
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Priceline
0.5 km fra Radisson Blu Hotel, Gdansk
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
kr 1 581
Fullt refunderbart
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Expedia.com
    kr 1 581
0.7 km fra Radisson Blu Hotel, Gdansk
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
kr 874
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Priceline
0.3 km fra Radisson Blu Hotel, Gdansk
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 073
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
1.0 km fra Radisson Blu Hotel, Gdansk
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 022
  • Priceline
0.3 km fra Radisson Blu Hotel, Gdansk
Gratis Wi-Fi
Restaurant
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 942
  • Priceline
0.0 km fra Radisson Blu Hotel, Gdansk
Gratis Wi-Fi
Restaurant
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 091
  • Expedia.com
    kr 1 118
0.4 km fra Radisson Blu Hotel, Gdansk
Gratis Wi-Fi
Restaurant
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 897
  • Expedia.com
    kr 1 129
0.6 km fra Radisson Blu Hotel, Gdansk
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
Pool
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 057
  • Priceline
0.2 km fra Radisson Blu Hotel, Gdansk
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
Se flere hoteller i Gdansk
Anmeldelser (1 764)
Filtrer anmeldelser
1 764 resultater
Vurdering fra reisende
1 120
471
105
43
25
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 120
471
105
43
25
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4752 av 1 764 anmeldelser
Anmeldt 3. desember 2018 via mobile enheter

Radisson blu hotel er fint med sentral beliggenhet i gamlebyen. Rommene er store og fine. Personalet er serviceminded og imøtekommende. Og hjelpsom med bagasje oppbevaring og taxibestilling. Eneste som trekker ned er treningsrommet som er lite og «mangler» en del utstyr.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, MiMi2905
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Radisson_GDN, Guest Relations Manager på Radisson Blu Hotel, Gdansk, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. desember 2018
Google-oversetting

Dear Guest, Thank you for staying with us and taking time to review us in such wonderful way. It is a great pleasure for us to find your fantastic review - thank you so much for sharing your thoughts here . We will be delighted having a chance to welcome you again and awaiting for this opportunity in the future. We are sending our best regards to you. RadissonBlu Hotel Gdañsk.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. oktober 2018 via mobile enheter

Besøkte denne restaurant med et større selskap og resultatet ble en skuffelse.
Bestillingen var forrett og hovedrett til 12 personer, alt sammen tok over 2h.

Resultatet var varierende men under all kritikk...
Forretten var spisenes men tok alt for lang tid.

Hovedretten kom 50min etter forretten, denne var smakløs, bestillingene ble feil og kjøttet var byttet ut mot enklere sort og kjøkkensjefen hadde absolutt ikke kontroll over rare/medium/well done.

Dette er ikke en restaurant du bør besøke.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste med venner
2  Takk, henrik-ohl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Radisson_GDN, Guest Relations Manager på Radisson Blu Hotel, Gdansk, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. oktober 2018
Google-oversetting

Dear Henrik,Thank you for visiting our Restaurant. I'm really sorry to hear your disappointment. Guest's feedback is very important to us. I will inform our Kitchen Chef about your comment. Please accept our appologies for inconvenience. We will be delighted having a chance to welcome you again and awaiting for this opportunity in the future. We are sending our best regards to you. RadissonBlu Hotel Gdañsk.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. oktober 2018 via mobile enheter

Hotellet ligger midt i gamlebyen, perfekt som utgangspunkt for å utforske Gdansk.
Servicen er på topp og renholdet er bra. Fine rom med store gode bad. Meget god frokost buffé.
Et lite minus er at sengene er knallharde.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Laader
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Radisson_GDN, Guest Relations Manager på Radisson Blu Hotel, Gdansk, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. oktober 2018
Google-oversetting

Dear Guest, Thank you for staying with us and taking time to review us in such wonderful way. It is a great pleasure for us to find your positive review. We will be delighted having a chance to welcome you again and awaiting for this opportunity in the future. We are sending our best regards to you. RadissonBlu Hotel Gdañsk.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. september 2018 via mobile enheter

Et fint hotell som ligger midt i gamlebyen. Rent, nyoppusset og stort rom. Deilig bad! Hyggelig og behjelpelig betjening både i resepsjonen og renholderne. Vi hadde ikke frokost inkludert, og benyttet oss ikke av restauranten. Alle spisestedene i gamlebyen var for fristende.

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Snusenmum
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Radisson_GDN, Guest Relations Manager på Radisson Blu Hotel, Gdansk, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. oktober 2018
Google-oversetting

Dear Guest, Thank you for staying with us and taking time to review us in such wonderful way. It is a great pleasure for us to find your fantastic review - thank you so much for sharing your thoughts here. We will be delighted having a chance to welcome you again and awaiting for this opportunity in the future. We are sending our best regards to you. RadissonBlu Hotel Gdañsk.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. september 2018 via mobile enheter

Her er det godt å være. Rommene var store (superior rom) og rene. Og de var stille, ingen lyder fra gang eller naborom. Aircondition fungerte bra.
Vi spiste ikke frokost på hotellet da mange og mye billigere frokostrestauranter ligger i kø i gågaten noen skritt unna.
Plasseringen var super i forhold til gamlebyen.
Servicen for veldig bra.

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste med venner
2  Takk, Gryrg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Radisson_GDN, Guest Relations Manager på Radisson Blu Hotel, Gdansk, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. september 2018
Google-oversetting

Dear Guest, Thank you for staying with us and taking time to review us in such wonderful way. It is a great pleasure for us to find your fantastic review - thank you so much for sharing your thoughts here. We will be delighted having a chance to welcome you again and awaiting for this opportunity in the future. We are sending our best regards to you. RadissonBlu Hotel Gdañsk.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser