Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
4 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 89
Vis tilbud
Expedia.com
USD 89
Vis tilbud
Trip.com
USD 85
Vis tilbud
Hotels.comUSD 89
PricelineUSD 89
HurbUSD 102
Se alle 17 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 608)
Filtrer anmeldelser
1 608 resultater
Vurdering fra reisende
1 022
440
95
30
21
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 022
440
95
30
21
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1217 av 1 608 anmeldelser
Anmeldt 4. juli 2021

Nydelig hotell i gamle byen. Midt i smørøyet. Store flotte rom. Flott bad. Hyggelig betjening. Nydelig resepsjon.
Alt man ønske seg av et hotell.
Vi kommer gjerne tilbake til dette hotellet.
Mener det burde være 5 stjerner

Dato for oppholdet: juli 2021
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, mg09f0ttpe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Michał Ziegert, General Manager på Radisson Blu Hotel Gdansk, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. juli 2021
Google-oversetting

Dear mg09f0ttpe,

Thank you for sharing your experience at the Radisson BLU Gdansk! A perfect stay is something we always aim at, the pleasure is truly on our side.

I hope we will stay your first and best choice forever during your trips to Gdansk.

Best Regards,
Michal Ziegert
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. september 2020 via mobile enheter

God standard, god service. Store rom, god seng og puter. Gode håndklær. Roomservice.Godt reinhold. Perfekt beliggenhet midt i gågaten. Stille og rolig til tross for sentral beliggenhet. Anbefales for par og familie.

Dato for oppholdet: november 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 88jaana
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Radisson Blu, General Manager på Radisson Blu Hotel Gdansk, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. september 2020
Google-oversetting

Dear Guest, thank you for staying with us and taking time to review us in such wonderful way. Waiting to welcome you again! Radisson Blu Hotel Gdańsk Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. februar 2020

SAS Raddisson Blu Hotel Gdansk ligger perfekt til på torget i gamlebyen. 3 skritt, og du er der det skjer kan det bli bedre..?
Ja så absolutt, for både rommet, sengene og frokosten er perfekt og da kan det ikke bli bedre.

Dato for oppholdet: september 2019
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
2  Takk, Terje1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. februar 2020 via mobile enheter

Fint reint og store fine rom. Stortrives her. Perfekt beliggenhet og gode atmosfære. Myke senge. Jeg hadde bestilt tre rom å vi alle fikk sove vedsidenav hverandre. Litt synd kokken var syk på nattestid men ellers alt tipp topp

Dato for oppholdet: februar 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, amalieolsen93
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. desember 2019 via mobile enheter

Bodde ikke på hotellet, men det gjorde min tante og onkel. Hun fylte 60 år den dagen de sjekket inn. Fikk oppgradert til suite, og fikk fantastisk service under hele oppholdet.
Resepsjonisten var svært hyggelig

Dato for oppholdet: desember 2019
Takk, elisabethh28
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser