Det er ingen turer eller aktiviteter tilgjengelig for bestilling på internett for datoen du valgte. Velg en annen dato.

Ulike måter å oppleve Motlawa River Embankment (Dlugie Pobrzeze) på
Anmeldt 30. desember 2018

Jeg reiste til Polen,lå I gamlebyen I Gdansk, der var det helt utrolig, masse flotte gamle bygninger, koselige små restauranter, jeg vil anbefale denne plassen, jeg kommer til å reise tilbake

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, 948gunng
Anmeldt 21. juni 2018

Her får man ett fint inntrykk av den gamle havnen. Vil du ut å kjøre på kanalen finnes det små båter å leie. Det går også små cruise.

Dato for opplevelse: juni 2018
1  Takk, ivartina
Anmeldt 1. oktober 2017

En kan gå rundt elva i sentrum og foreta en flott promenade. Det bygges overalt i byen og en bør benytte seg av å se elven og omgivelsene før de blir innebygget.

Dato for opplevelse: september 2017
Takk, Leif Inge J
Anmeldt 7. september 2017

En båt tur på Motlawa hører så absolutt med når man besøker Gdansk og da gjerne med ei seilskute.Det går turer hele dagen i høysessongen.Det er spennende og se Lenin verftet fra sjøen og seile forbi Westerplate hvor 2.verdenskrig startet i september 1939.Jeg anbefaller en tur på vannet som et "must".

Dato for opplevelse: mars 2017
1  Takk, Bjørn Atle F
Anmeldt 3. august 2017 via mobile enheter

Veldig koselig område å gå tur. Bygningene er svært god restaurert og vedlikehold. Et yrende folkeliv, spesielt på sommeren!

Dato for opplevelse: august 2017
Takk, 237geire