Det er ingen turer eller aktiviteter tilgjengelig for bestilling på internett for datoen du valgte. Velg en annen dato.

Ulike måter å oppleve Pub Crawl Gdansk på
Anmeldt 17. mars 2024 via mobile enheter

Frábært kvöld með flottum hópi fólks sem við höfðum aldrei hitt áður, Monika sem leiddi ferðina var einnig frábær og með skemmtilega drykkjuleiki

Takk, Ingvar H
Anmeldt 6. november 2023 via mobile enheter

Veldig koselig tur! God leder som tok godt vare på alle og inkluderte hele gruppen😊 Dro innom en del steder som var stengt da….

Takk, Ida S
Anmeldt 15. september 2023

Først var det pub til pub og drikkeleker for gøy og bli kjent. Fint at vi avslutta på nattclub. Da kunne arrangementet forlates når som helst.

Dato for opplevelse: september 2023
Takk, Scenic39559381769
Anmeldt 3. september 2023 via mobile enheter

Fantastisk opplevelse ☺️☺️ Mike var min fyr! Nydelig kveld! Nydelig by, og fantastiske mennesker!!!!

Dato for opplevelse: august 2023
Takk, Vegard E
Anmeldt 10. juli 2023 via mobile enheter

Veldig gøy kveld, ble vist rundt i gøye barer, gøye drikkeleker, alle var med på alt, vi hadde Michal som viste oss rundt, han var veldig flink og morro. Anbefaler veldig sterkt, man blir kjent med mange gøye mennesker, fint å gjøre i begynnelsen av turen.

Takk, LuBe888