SPA-opplevelse i Sopot

Agnieszka i Gdansk with Us hjalp oss å booke SPA opphold med behandling på Marriott hotell i Sopot... les mer

Anmeldt 26. februar 2020
390sivn
Fantastisk sykkeltur fra Sopot til Gdansk

Bra standard på syklene, og en flik og kunnskapsrik norsk talende guide. Absolutt å anbefale... les mer

Anmeldt 9. september 2019
Terje B

Anmeldt 11. november 2018 via mobile enheter

Vi hadde ganske kort tid på vårt besøk i Gdansk og valgte å benytte oss av Gdansk with us - både til å legge opp et program og som guider. Vi angret ikke! Vi fikk mye ut av dagene og ypperlig guiding - til og med på norsk! Vi var strålende fornøyde og de bidro virkelig til at vi fikk maksimalt ut av dagene og hadde det kjempehyggelig. Anbefales!

1  Takk, Masol1
Anmeldt 27. oktober 2018 via mobile enheter

Fantastisk norsktalende guide, denne guidede turen kan anbefales! Vi sitter igjen med god kunnskap om en spennende by. Historien, kriger, befolkningen og religion.

2  Takk, Dag A
Anmeldt 27. oktober 2018 via mobile enheter

Dro på 2-timer fra sopot til gamle byen i Gdansk. Det var kjempefin opplevelse . God service. Flink guide og hun snakker veldig bra norsk . På slutten fikk vi veldig fine gaver . Anbefales som en gøy måte å få oversikt over byen på.

2  Takk, Dr S
Anmeldt 21. september 2018 via mobile enheter

2 timer på sykkel med Agnieszka i Gamlebyen var fantastisk! Hun lyttet til våre ønsker og sydde sammen en veldig bra tur. Brukte mikrofon så vi hørte henne i headset hele tiden. Hun snakker flytende, perfekt norsk noe som virkelig toppet opplevelsen. Kan varmt anbefale henne! Tusen takk for en flott tur!

Dato for opplevelse: september 2018
1  Takk, 179tinen
Anmeldt 15. september 2018 via mobile enheter

Vi var fem venninner som leide Agnieszka som guide i Sopot med påfølgende lunsj med vinsmaking på Stacja. Strålende fornøyd med opplegg og kommunikasjon. Dette var et høydepunkt på turen. Anbefales på det varmeste.

Dato for opplevelse: september 2018
2  Takk, 552anitas