Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 09:00 - 21:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Shopping

Lite folk, oversiktlig senter. Planlegg returen dersom en reiser ut dit med taxi. Ikke lett å få... les mer

Anmeldt 11. november 2022
elisabethhD7585NV
via mobile enheter
Noen timer med shopping

Litt liten, men mye fint og billig. Kunne vært bedre alternativer når det gjelder mat, og lekepark... les mer

Anmeldt 9. juli 2022
soncao83
via mobile enheter
Les alle 154 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Gdansk
fra USD 53,65
Mer informasjon
fra USD 120,98
Mer informasjon
fra USD 53,65
Mer informasjon
fra USD 35,00
Mer informasjon
Anmeldelser (154)
Filtrer anmeldelser
154 resultater
Vurdering fra reisende
39
42
43
22
8
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
39
42
43
22
8
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1015 av 154 anmeldelser
Anmeldt 21. mai 2018

Fint Outlet med mange av de kjente merkene tilstede, lave priser ift Norske priser, oversiktilig og ryddig, lett adkomst med taxi

Dato for opplevelse: mai 2018
Takk, Wanderer403447
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. april 2018 via mobile enheter

Lite variert utvalg. Derimot skal en handle sko eller sports klær så har denne plassen flust av dette. Selve senteret var ryddig å flott. Koster ca 70plz fra Gdansk/gamle byen med taxi en vei.

Dato for opplevelse: april 2018
Takk, Vegard K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. februar 2018 via mobile enheter

Reiste hit en mandag og det var generelt lite folk her. Masse butikker, men mye uinteressant for oss. Flere butikker med kjente merker, men leter du etter noe spesielt er dette ikke stedet. Bærer preg av å være et outlet med noe utrangert vareutvalg. Anbefaler heller en tur på Galeria Baltycka

Dato for opplevelse: februar 2018
6  Takk, MaggieIB
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. februar 2018 via mobile enheter

Jeg ble positivt overrasket over dette kjøpesenteret. Det er et godt utvalg, og man kan finne kupp. Prisene er en del lavere enn i Norge, men en del kjente merkeklær er fortsatt en del dyrere enn andre klær i Polen.
Jeg fant mye bra til gode priser.

Dato for opplevelse: februar 2018
Takk, 734aleksanderm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. januar 2018 via mobile enheter

Vi hadde gode forventninger til denne outleten med 100 butikker, men ble veldig skuffet. Dårlig utvalg og høye priser. Vi kjøpte ingenting. Dro rett til Galeria Baltyka, der det var mye bedre utvalg og rimeligere priser (paradoksalt nok).

Dato for opplevelse: januar 2018
Takk, ronandersen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser