Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Thao Thai - Thai Massage
Åpen i dag: 11:59 - 22:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Dyktige massører

Vi var to venninner som hadde 1 time hver med "hode, nakke- og ryggmassasje" her. Veldig fornøyd... les mer

Anmeldt 5. januar 2020
Sarab1992
,
Larvik, Norge
via mobile enheter
Thai massasje

Bestilte klassisk thai massasje, og ble forklart hva dette er med mulighet for å endre behandling... les mer

Anmeldt 25. juli 2019
AnitRasc
,
Trondheim, Norge
via mobile enheter
Les alle 243 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Gdansk
fra USD 43,46
Mer informasjon
fra USD 22,94
Mer informasjon
fra USD 102,21
Mer informasjon
fra USD 65,20
Mer informasjon
Anmeldelser (243)
Filtrer anmeldelser
243 resultater
Vurdering fra reisende
188
35
12
3
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
188
35
12
3
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1015 av 243 anmeldelser
Anmeldt 14. oktober 2018 via mobile enheter

Utmerket behandling av ypperste kvalitet! Anbefaler dette stedet til alle som ønsker massasje eller andre behandlinger av høy kvalitet til en fornuftig pris.

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, Martineia
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. oktober 2018

Vi valgte massasjetype gjennom nettsiden vi fant på tripadvisor og det samsvarer ikke med brosjyren og teknikkene de selv bruker. Dessuten var det stor forskjell på massørene. Min mor ble ikke spurt om styrken på massasjen og underveis tok massøren seg både en drikkepause og en luftepause. Venterommet er også ganske sliten og stusselig og benkene var uten hull, noe vi kjente i nakken.

Dato for opplevelse: oktober 2018
2  Takk, LS3N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. august 2018 via mobile enheter

De 2 raskeste timene i mitt liv. Masasjen var fantastisk og ikke et sekund for kort. Personalet er utrolig profesjonellt og pratet ikke mellom verandre og passet hele tiden på at du hadde det bra!
Stedet er ikke spesielt rimelig til å være Gdansk kanskje, men likevel verdt alle pengene!!

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, vildeal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2018 via mobile enheter

En ny opplevelse var det, og ikke vet jeg om det er slik det skal være, men skikkelig knaing det var det. Litt uvant å bli tråkket på, men ryggen vil gjerne komme tilbake. Pent og tilsynelatende rent lokale. Massøren spurte om jeg ville ha soft, medium eller hard massasje. Valgte medium og det var nok akkurat passe for min smak. Anbefales om du har behov for å kna rygg og skuldre.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, Steinarmsm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2018 via mobile enheter

Vi var der to ganger, en gang tok jeg kokos olje massasje, helt grei men for det meste bare stryking og min man tok aroma terapi og var veldig fornøyd. Andre gangene tok jeg tradisjonel thai massasje og det var helt fantastisk! Litt vondt godt! Anbefaler virkelig det! De ønsker tips etter massasjen, så lurt å ha små lapper til det,

Dato for opplevelse: juli 2018
1  Takk, Sara N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser