Det er ingen turer eller aktiviteter tilgjengelig for bestilling på internett for datoen du valgte. Velg en annen dato.

Ulike måter å oppleve Museum Of The Second World War på
Anmeldt 29. mai 2019 via mobile enheter

En moderne og fantastisk flott museum som mikser foto, film, ting, korte tekster og også ruiner i en utrolig flott presentasjon av krigens grusomheter. Et must for alle som besøker Gdansk - du går ikke derfra uten å ha lært masse, og med en overbevisning om at noe slikt aldri må skje igjen.

Takk, iselinm2017
Anmeldt 22. mai 2019 via mobile enheter

Dette var et bra museum. Vi tok på oss audioguiden som du kun bet 5 pln for. Den viste hvilket rom vi var i, så vi kunne holde vårt ønskede tempo. 2 verdenskrig er alltid tung historie, men viktig. Tar litt tid å riste av seg inntrykkene etterpå. Og som det meste i Gdansk, veldig hyggelige priser.

1  Takk, Voyager770075
Anmeldt 21. mai 2019 via mobile enheter

Må sees når man er i Gdansk. Et fantastisk museum om Europa i tiden fra første og andre verdenskrig. Mange sterke inntrykk. Bør ha god tid, 3 timer anbefales så vær der tidlig på dagen.

Takk, Eli H
Anmeldt 19. mai 2019 via mobile enheter

Stilling bygg som huser et moderne museum og andre verdenskrig. Tar for seg opptakten til krigen og gir et godt innblikk i lidelsene osv under krigen.

1  Takk, jpnor
Anmeldt 8. mai 2019

Vi var med en gruppe på 15. Vi brukte ulik tid inne i museet, og det kommer selvsagt ann på hvor interessert en er. Flott laget til, og virkelig stort. Bygget var også flott å se på.

Takk, Hilee21