En god utstilling som man lever seg inn i. Absolutt verdt et besøk. Det var mye folk når vi var der kl 10.30, og når vi skulle gå var det en lang kø utenfor. Så må nok planlegges litt så man ikke ender i kø.
Sterk opplevelse og en utrolig godt laget utstilling. Autentiske bilder og videoer gjør virkelig inntrykk, i tillegg til all annen dokumentasjon om hvordan krigen var for folk i Polen. Anbefaler absolutt et besøk her!
En utrolig gripende museumsopplevelse.Fantastisk formidling gjennom kreative og effektfulle utstillinger.
Et must med audio (engelsk innleser) og følger fra rom til rom ( kronologisk) den tragiske historien Polen opplevde før og under 2.verdenskrig.
Det vises filmer og autentiske lydopptak så det er mange sterke inntrykk.
Anbefaler å være der tidlig på dagen , og stille mett og med gode sko. Varighet ca 3 timer.
Anbefales på det sterkeste om man er i Gdansk.
Veldig fin utstilling som man absolutt burde få med seg. Mye viktig historie som blir fortalt og man lærer mye. Fine lokaler og godt forklart både på polsk og engelsk underveis i utstillingen. Stort minus at damene i garderoben ikke snakket engelsk og var skikkelig sure. Sendte meg stygt blikk, himlet med øynene og sa noe høyt på polsk da jeg ydmykt prøvde å si at jeg dessverre ikke forsto polsk… dette synes jeg er skuffende, da man trossalt jobber på et museum der mange turister kommer. Det er greit at man ikke prater engelsk, men å himle med øynene og være frekk synes jeg ikke er greit.
Utrolig spennende og stort museum. Anbefaler å spise før man skal inn. Vi brukte i overkant av 4 timer der.
Et flott og nytt museum, med moderne arkitektur. brukervennlig og bra konstruert. obligatorisk å besøke ved et besøk i Gdansk.