Joliesse & Manufaktura Piękna - STENGT
Vår faste frisør i Gdansk

Har brukt Joliesse Hair & Spa mange ganger, til hårklipp/-farge, farge av vipper og bryn og... les mer

Anmeldt 21. oktober 2019
GjengangerIGdansk
God massasje

Fikk bestilt time for hot Stone massasje på kort varsel 👍 serviceinnstilt personale, god og... les mer

Anmeldt 7. september 2019
355kinea

Anmeldt 17. februar 2018 via mobile enheter

Var en vennegjeng på 4 jenter som ville fikse neglene våre til en billig penge før vi skulle ut på byen. Alle ble fornøyde med neglene sine, og det fristet å komme tilbake. To av oss dro derfor tilbake for en full kroppsmassasje, og det var magisk! Bra service og trivelige ansatte. Eneste minus er at de bare tar cash, men er minibank like i nærheten.

Dato for opplevelse: februar 2018
2  Takk, 30marteb
Anmeldt 11. februar 2018 via mobile enheter

Kan virkelig anbefales. Veldig flinke og profesjonelle folk som jobber her. Vi var 5 damer som hadde massasje,fotpleie,manikyr og ansiktsbehandling. Beste massasjen jeg har fått noensinne!

Dato for opplevelse: februar 2018
Takk, 60jannickes
Anmeldt 28. januar 2018 via mobile enheter

Kan virkelig anbefale Joliesse på det varmeste, spesielt når det kommer til massage og frisør !!! Frisøren jeg gikk til het Asia og hun var fantastisk flink med farger og striper !!! For klipp, ettervekst og masse striper i to farger betalte jeg 300 zloty 😁 Skal definitivt tilbake her ved neste Gdansk tur !!

Takk, marmelli1
Anmeldt 18. januar 2018 via mobile enheter

Virkelig dyktig og utdannet kosmetolog med tillegsudannelser...bla Restylane ol...meget behagelig dame som er proff på hudbehandling ...rimelig og herlig..fikk også ryggmassasje av Natile som hadde en go teknikk på mine stive muskler...anbefaler og bestille time hos disse to....Caroline laget også mine negler...og fikk håret farget og klippet for en pris av 650 no kr...

Takk, Elin S
Anmeldt 8. januar 2018 via mobile enheter

Manicyr og klipte håret kort. Anbefales på det varmeste igjen. God kundeservice, vennlige og serviceimmstilt. Dette stedet leverer!

Takk, Silje_Oie