Har brukt Joliesse Hair & Spa mange ganger, til hårklipp/-farge, farge av vipper og bryn og... les mer
Fikk bestilt time for hot Stone massasje på kort varsel 👍 serviceinnstilt personale, god og... les mer
Hadde lest mye bra her via TripAdvisor. Vi valgte å gå her for litt velvære. Fruen fikk en hårklipp med farging og vippe extensions.
Veldig fornøyd med begge resultatene. Super service. Hyggelig personell. Ikke like gode i engelsk alle men er ei som er veldig dyktig og hjelper til.
Kan anbefale dette og kommer gjerne igjen :)
Betalte 800zloty for klipp, farge og vipper.
Var på min første tur til Gdansk og da må man unne seg en spadag. Jeg bestilte å få lagt gelnegler med shellack og hårklipp med farging. Alt ble profft utført og kommer gjerne tilbake. Eneste minuset var at de ikke snakker noe særlig engelsk.
Min datter fikk laget gelnegler med shellac og selv fikk jeg shellac på egne negler. Begge var veldig fornøyd med resultatet. Vi hadde ikke bestilt time, men fikk avtale samme dag. Vi kommer gjerne tilbake ved vårt neste besøk i Gdansk
Tok to forskjellige highlights og klipte håret for 1000 kr. Veldig fornøyd. Betaler 2500 kr for samme jobben hjemme i Norge.
Svært fornøyd med mitt besøk på denne salongen. Klipp, striper og kuring med Olaplex endte på 1125 norske kr (410 zloty). Fornøyd med besøket og anbefaler salongen!Pluss for at de serverer kaffe, te og vin til sine kunder 😉
Klippet og stripet håret. Frisøren kunne ikke engelsk, men de hadde en veldig flink assistent som pratet engelskVeldig flinke! Fikk vin :-)