Har brukt Joliesse Hair & Spa mange ganger, til hårklipp/-farge, farge av vipper og bryn og... les mer
Fikk bestilt time for hot Stone massasje på kort varsel serviceinnstilt personale, god og behagelig massasje. Ingenting å utsette på opplevelsen
Vi var en jentegjeng på tur og fant ut at vi ville ta spa behandling. Ringte hit og fikk time senere samme dagen, to og to med massasje, maske og rens i 1 time. Veldig god behandling og flinke massører. Fin pris.
Velsig fornøyd med min behandling her! God service til tross for att behandler ikke kunne engelsk. Men resepsjonist fungerte bra som tolk og jeg endte med det resultatet jeg ville ha. Anbefales virkelig!
Forsøkte å få en til en avtale om hårklipp her da min kone hadde bedtilt en omfattende behandling samtidig. Makan til mottagelse har jeg aldri møtt før. Var litt sånn "hvor dum er du som tror du bare kan droppe inn og få time". Helt i orden at de ikke har tid, men går jo an å avvise på en ner høflig måte.
Kona var forøvrig også svært misfornøyd ned sin behandling.
Skamklipt! Langt hår som skulle stusses og graderes rundt ansikt. Resepsjonist er tolk og ingenting å si på det. Får servert kaffe på begynnelsen av klippetimen er litt spesielt. Endte etterhvert opp med hakkete klipt hår med forskjellig lengde på høyre og venstre side. Frisøren selv ser ikke problemet. Ukomfortable frisørstoler. Styr unna! Bruker samme neglefiler og utstyr til flere kunder. Dårlig hygiene. Hastverksarbeid. Ikke mulig å betale med kort. Anbefales ikke.
Jeg anbefaler ikke spa her.
Hyggelig betjening i resepsjon som går gjennom bestilt behandlingsvalg med deg.
Bestilte klassisk pedikyr, klassisk manikyr og farge bryn/vipper m form av bryn + voks av ansiktet.
Ved klassisk pedikyr satt jeg med bena i varmt vann ca 5 min, deretter måtte beina settes opp for at hun skulle file litt på neglene, legge litt olje til neglebånn, fjerne neglebånn (mens man sitter 90 grader i senga og må ha bein opp i 45 grader.
Deretter brukes maskin for å fjerne litt død/hard hud. Når hun føler seg ferdig, så skylles beina i samme vann som tidligere, og eksfoliering betyr at hun tar og stryker dette rundt beinet ca 30 sek pr.bein, så skylles beina igjen.
Deretter lakkes neglene. De ser ok ut. MEN, jeg har masse hard hud rundt hæl på begge bein fortsatt, og hele fot ser tørr og "sprukket" ut (tatt bilder som bevis). Ingen krem smøres på beina heller.
Fortsatt sittende i 90 grader (rett opp og ned) vokser hun ansikt. Har fortsatt litt hår igjen på hake, og jeg må plukke vekk voksrester fra hår på kinnbeina på begge sider etterpå.
Ønsker også å fortelle at hun fortsatt bruker samme hanskene som hun brukte på fotbehandling til ansiktet (voks + legge på farge).
Fortsatt sittende i nesten 90 grader på ei relativt hard seng, så legges brynfarge. Jeg sier at hun kan gjerne forme bryn som hun vil/ser passer best.
Hun legger på øyevippefarge og ber meg sitte slik i 10 min. Ingen spørsmål om jeg er komfortabel e.l.
Hun tørker vekk farge fra øyevipper når hun kommer tilbake, men dessverre ikke alt. Napper i og rundt bryn (får 2 blodige sår under venstre øyebryn), og har farge relativt langt utenfor. Når jeg kikker i speil, så ser jeg at jeg har ingen farge på vipper nede på venstre øye, ujevnt på venstre vipper oppe, litt farge på høyre vipper nede, ujevnt på høyre vipper oppe.
Jeg påpeker dette på en høflig måte, og da svarer hun at hun kan se vippene mine.
Vi går ut av rom for manikyr. Hun filer negler, legger på litt olje, fikser neglebånd og legger på neglelakk og deretter litt olje igjen. Får beskjed om å vente 10 min på tørk enten der eller nede i resepsjon. Jeg velger å bare betale og gå.
Når man er på ferie og velger å kose seg med litt spa, så er det synd å måtte bruke tid og penger på en så dårlig jobb.
Neste gang jeg velger meg spa i Gdansk, så blir det dessverre ikke her.