Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Turens høydepunkt ”
Anmeldelse av Prologue Restaurant & Bar - STENGT

Prologue Restaurant & Bar
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 2 - USD 25
Restaurantdetaljer
Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Vi hadde cheesballs til forrett, og det må være en av de beste forrettene jeg har smakt! Til hovedrett valgte jeg biff og den var enkel men genial. Kjøttet smeltet på tunga og sausene/dipene passer perfekt :)

Dato for besøk: november 2018
Takk, Beautyfool007
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
AnettaSW, Owner på Prologue Restaurant & Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. november 2018
Google-oversetting

Dear Beautyfool007

Thank You ever so much for Your visit and nice words towards our dishes, they are indeed some of the favoirite choices of our guests.
We are very glad to have made Your evening memorable and really hope to deserve the fifth star on Your next visit ;)

Very best regards
Team Prologue

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (1 523)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4751 av 1 523 anmeldelser

Anmeldt 31. oktober 2018 via mobile enheter

Perfekt service fra vi kom til vi gikk. Imøtekommende, observante og trivelige servitører! En matopplevelse med fantastisk gode smaker!

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, 41larsk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
AnettaSW, Owner på Prologue Restaurant & Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. november 2018
Google-oversetting

Dear Lars K

It has been our great pleasure to welcome You in Prologue and it makes us very happy to hear we managed to make Your evening so memorable.
Thank Your ever so much for sharing Your opinion with us and we hope to see You again! :)

Best regards
Team Prologue

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. oktober 2018 via mobile enheter

Denne restauranten leverte kvalitet fra vi kom inn døra til vi forlot. Perfekt tilberedt mat. Fikk i tillegg servert flere overraskende småretter «på huset» underveis. Betjeningen var svært behjelpelig.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, R6111MFthomasp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
AnettaSW, Owner på Prologue Restaurant & Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. november 2018
Google-oversetting

Dear Thomas P

Thank You for Your visit and such kind words of appreciation, it was our great pleasure to welcome You in our restaurant.
P.S. We imagine Your negative remark regarding is service is some sort of mistype? :)

Best regards
Team Prologue

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. oktober 2018 via mobile enheter

Ekstremt god mat og service! Anbefales på det varmeste. Kommer til å ta turen hit neste gang vi er i Gdansk.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, 936siljel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
AnettaSW, Owner på Prologue Restaurant & Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. november 2018
Google-oversetting

Dear Silje L

Thank You very much for Your visit, it was our pleasure to be of service and we we hope to see You again soon!

Best regards
Team Prologue

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. oktober 2018 via mobile enheter

Forrett med cheese balls var en smaksbombe. Wagyu-biffen smeltet på tungen og vinen passet perfekt. God dessert, god service og en herlig opplevelse.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Ola W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
AnettaSW, Owner på Prologue Restaurant & Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. oktober 2018
Google-oversetting

Dear Ola W

Thank You for visiting our restaurant, it was our pleasure to welcome You in Prologue. We are very happy to hear our food and hospitality were to Your liking, with great passion we work every day to deliver only the best to our guests.
Thank You for taking the time to share few words with us and other readers, You appreciation means everything to us!

We are looking forward to see You again in the future.

Best regards
Team Prologue

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Prologue Restaurant & Bar, så også på

Gdansk, Pomerania Province
Gdansk, Pomerania Province
 

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din