Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig mat”
Anmeldelse av Prologue Restaurant & Bar - STENGT

Prologue Restaurant & Bar
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 2 - USD 24
Restaurantdetaljer
Anmeldt 28. januar 2019

En utrolig hyggelig restaurant! Maten var utsøkt, stemningen også! Kelnerene var veldig høflige og proffe, det ble en grei driks på dem.

Dato for besøk: januar 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Kari L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
AnettaSW, Owner på Prologue Restaurant & Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. januar 2019
Google-oversetting

Dear 864karil

It was our pleasure to welcome you in Prologue, thank you for your visit and kind words of appreciation. We are very happy you enjoyed your dining experience with us and looking forward to see you again soon.

Kind regards
Team Prologue

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (1 523)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4145 av 1 523 anmeldelser

Anmeldt 16. desember 2018

God mat med mange spennende smaker. Vi hadde forrett, hovedrett, en flaske rødvin og en cocktail hver. I tillegg fikk vi servert små retter fra kjøkkenet som en oppmerksomhet fra kokken. Veldig artig med agurksorbet for å "rense" opp i munnen mellom rettene. Kan spesielt anbefale ostekulene med trøffel til forrett, nydelige smaker! Det eneste som trekker ned er at safranrisottoen jeg hadde til hovedrett var altfor salt.. Men kan absolutt anbefale restauranten da du får mye god mat og drikke for en rimelig penge.

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Malinenersen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
AnettaSW, Owner på Prologue Restaurant & Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. januar 2019
Google-oversetting

Dear Malinenersen

Thank you for visiting our restaurant and taking the time to share your experience here on TA.
We are glad to see that our effort to deliver best quality experience meets such great appreciation. It is a shame you did not mention risotto was too salty for your palate, our chefs surely would have prepared a new one for you right there and then. Risotto is topped with 24months old Parmigiano which for some guests may indeed seem rather overwhelming. Well ..perhaps next time we will have a chance to earn the full marks with you ;).
We very much appreciate your opinion and hope to see you again in the future.

With best New Year wishes
Yours sincerely
Prologue Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. desember 2018 via mobile enheter

Min søster og jeg var i Gdansk for første gang i helgen, og ble anbefalt Prologue av en polsk nabo. Restauranten ligger vakkert til ved Motlava elven, og lokalet er rustikk og intimt. Koselig med små juletrær utenfor og masse stearinlys inne. Vi spiste en nydelig middag med dessert, og den dyktige kelneren kom med svært gode vintips. Nydelig mat og god service. Vi kommer gjerne igjen!

Dato for besøk: desember 2018
2  Takk, Ellamalla07
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
AnettaSW, Owner på Prologue Restaurant & Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. desember 2018
Google-oversetting

Dear Ellamalla07

The pleasure was all ours to welcome and serve you in Prologue. Xmas time is a very special time for us, it makes us very happy you took notice of our little touches.
Your opinion is of great value to us so thank you very much for taking the timw to share your thoughts.

Very best regards
Team Prologue

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. november 2018

Absolutt nydelig mat, meget god service og atmosfære.
Kunne ikke vært bedre.
Dette stedet kan vi anbefale!!
Skjelden smakt bedre mat.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Kjersti W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
AnettaSW, Owner på Prologue Restaurant & Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. november 2018
Google-oversetting

Dear Kjersti W

It was our great pleasure to welcome You in Prologue. We are very glad to hear that our choice of menu and hospitality met Your highest expectations. Since we pay very close attention to the quality of our dining experience it is a real pleasure reading Your kind words of appreciation. Thank You for taking the time to share Your opinion here on TA.

With best regards
Team Prologue

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. november 2018 via mobile enheter

God og hyggelig betjening i en koselig atmosfære. Kjekt å se måltidet bli forberedt på kjøkkenet. Likte spesielt at sauser, tilbehør ble servert i separate skåler. Det gir et appetittvekkende inntrykk. Datteren min (7) og jeg hadde begge tenderloin og vi spiste opp alt. Utrolig godt og mørt og akkurat slik vi ba om. Denne burde alle innom i Gdansk.

Dato for besøk: november 2018
Takk, MereteFT
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
AnettaSW, Owner på Prologue Restaurant & Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. november 2018
Google-oversetting

Dear MereteFT

It was our pleasure to welcome You in Prologue, we are very happy that our efforts to deliver best quality experience were noticed and appreciated by You and Your family.
Thank You ever so much for taking the time to share Your experience, we do hope to see You again soon.

With best regards
Team Prologue

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Prologue Restaurant & Bar, så også på

Gdansk, Pomerania Province
Gdansk, Pomerania Province
 

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din