Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lørdagskveld”
Anmeldelse av Prologue Restaurant & Bar - STENGT

Prologue Restaurant & Bar
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 2 - USD 25
Restaurantdetaljer
Anmeldt 2. februar 2019 via mobile enheter

Et trivelig sted som "vil" veldig mye. Stort pluss for hyggelige kelnere som var både imøtekommende, personlige og avslappede. Minus for musikken som ble for støyete. Kokkene er på vei mot noe bra med maten de serverer, men den mangler sammenheng og helhet på tallerkenen. Risottoen ble for ensformig i smak selv om den ene smaken i seg selv er god. Passende vinanbefalinger med riktig temperatur. Takk for oss!

Dato for besøk: februar 2019
Takk, ingerjohannes544
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
AnettaSW, Owner på Prologue Restaurant & Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. februar 2019
Google-oversetting

Dear ingerjohannes544

Thank you for visiting our restaurant and sharing your opinion here on TA. We always love to hear from our guests because every comment good or bad helps us grow and improve. After all we are here for you!
Your remarks however made us wonder so we feel we need to explain somehow what drives us. Our restaurant unlike many polish establishments is all about integrity and clean, honest food. Our dishes are minimalistic in form by design ( which by no means is simple) and the goal is to focus on quality and unique flavours without blending too many ingredients/flavours at once.
We focus on technique of preparation and quality of ingredients so it is a real shame you didn’t notice or appreciate it. As we always underline some guests experience flavours different way than the others weather it is because of childhood memories of food or general palate sensitivity but either way we find those differences inspiring! Having said that lack of coherence ( if translation is correct?) is the last thing you can attribute to our dishes.
We are very sorry our risotto was not to your liking ( again one of our top favurite dishes of our guests) we can only wish you mentioned something to one our floor team at the time, our head Chef would happily change the dish for you.
We hope you had a great time in Gdansk and looking forward to see you again perhans.

Kind regards
Team Prologue

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (1 523)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4044 av 1 523 anmeldelser

Anmeldt 28. januar 2019

En utrolig hyggelig restaurant! Maten var utsøkt, stemningen også! Kelnerene var veldig høflige og proffe, det ble en grei driks på dem.

Dato for besøk: januar 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Kari L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
AnettaSW, Owner på Prologue Restaurant & Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. januar 2019
Google-oversetting

Dear 864karil

It was our pleasure to welcome you in Prologue, thank you for your visit and kind words of appreciation. We are very happy you enjoyed your dining experience with us and looking forward to see you again soon.

Kind regards
Team Prologue

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. desember 2018

God mat med mange spennende smaker. Vi hadde forrett, hovedrett, en flaske rødvin og en cocktail hver. I tillegg fikk vi servert små retter fra kjøkkenet som en oppmerksomhet fra kokken. Veldig artig med agurksorbet for å "rense" opp i munnen mellom rettene. Kan spesielt anbefale ostekulene med trøffel til forrett, nydelige smaker! Det eneste som trekker ned er at safranrisottoen jeg hadde til hovedrett var altfor salt.. Men kan absolutt anbefale restauranten da du får mye god mat og drikke for en rimelig penge.

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Malinenersen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
AnettaSW, Owner på Prologue Restaurant & Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. januar 2019
Google-oversetting

Dear Malinenersen

Thank you for visiting our restaurant and taking the time to share your experience here on TA.
We are glad to see that our effort to deliver best quality experience meets such great appreciation. It is a shame you did not mention risotto was too salty for your palate, our chefs surely would have prepared a new one for you right there and then. Risotto is topped with 24months old Parmigiano which for some guests may indeed seem rather overwhelming. Well ..perhaps next time we will have a chance to earn the full marks with you ;).
We very much appreciate your opinion and hope to see you again in the future.

With best New Year wishes
Yours sincerely
Prologue Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. desember 2018 via mobile enheter

Min søster og jeg var i Gdansk for første gang i helgen, og ble anbefalt Prologue av en polsk nabo. Restauranten ligger vakkert til ved Motlava elven, og lokalet er rustikk og intimt. Koselig med små juletrær utenfor og masse stearinlys inne. Vi spiste en nydelig middag med dessert, og den dyktige kelneren kom med svært gode vintips. Nydelig mat og god service. Vi kommer gjerne igjen!

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, Ellamalla07
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
AnettaSW, Owner på Prologue Restaurant & Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. desember 2018
Google-oversetting

Dear Ellamalla07

The pleasure was all ours to welcome and serve you in Prologue. Xmas time is a very special time for us, it makes us very happy you took notice of our little touches.
Your opinion is of great value to us so thank you very much for taking the timw to share your thoughts.

Very best regards
Team Prologue

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. november 2018

Absolutt nydelig mat, meget god service og atmosfære.
Kunne ikke vært bedre.
Dette stedet kan vi anbefale!!
Skjelden smakt bedre mat.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Kjersti W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
AnettaSW, Owner på Prologue Restaurant & Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. november 2018
Google-oversetting

Dear Kjersti W

It was our great pleasure to welcome You in Prologue. We are very glad to hear that our choice of menu and hospitality met Your highest expectations. Since we pay very close attention to the quality of our dining experience it is a real pleasure reading Your kind words of appreciation. Thank You for taking the time to share Your opinion here on TA.

With best regards
Team Prologue

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Prologue Restaurant & Bar, så også på

Gdansk, Pomerania Province
Gdansk, Pomerania Province
 

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din