Fantastisk gode drinker, disse bartenderene kan jobben sin! Fantastisk gode drinker! Noe småkaldt i... les mer
Dette er virkelig plassen å gå hvis du ønsker gode drinker og god service! Bartenderne... les mer
Topp service og meget gode drinker! Ble møtt i døren av en hyggelig bartender som var på hugge fra første stund, meget fornøyd!
Avsluttet kvelden her etter en bedre middag. Bartenderene kom bort til bordet vårt etter at vi hadde satt oss ned og spurte etter hvilke smaker vi likte. Deretter fikk vi drinker som passet. I neste runde tilpasset vi litt etter behov.
Stille sted, med kult tema.
Mulighet for låning av spill, hvis ikke det å se bartenderene gjøre sine kunstner er underholdning nok.
Fantastiske drinker, lager ting du ikke viste du likte kjempe godt drikke laget av ordenlige ingredienser
Var her for å teste etter å ha sett på TripAdvisor at mange var fornøyde, og vi forstår veldig godt hvorfor! De spurte hvilke smaker vi likte og lagde drinker ut ifra svarene våre. Virkelig en plass man bør prøve ut hvis man skal til gdansk! Alt vi smakte på falt i smak og vi kommer gjerne tilbake hit!
Vi var hær på en torsdag og da var det ikke så mange mennesker, noe vi synes var helt perfekt. En fin plass hvor man faktisk kan høre hva den på siden faktisk sier!
De ansatte kom bort til bordet og intervjuet oss om hva vi liker å drikke, hvilke smaker vi liker osv. Ettepå gikk de bak disken og lagde fantastisk gode drinker basert på det vi liker. FANTASTISK!
Hello Mette!
Thank You very much for Your kind review.
We have to ask one question.
Your review says that everything service and cocktails were great so why only 3 stars?
Is there anything that we can do better next time?
Thanks again and we hope to see You again.
King regards
Pixel Team
Utrolig hyggelige bartenderen som ville gjøre alt for at drinkene skulle smake, de holdte til og med åpent lenger bare fordi vi var en stor gruppe der! Skal tilbake!