Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 16:00 - 00:00
Se gjennom høydepunkter
Gode og personlige drinker

De spør deg hva du liker av smaker, type drinker, osv, og lager noe basert på dette. Veldig gode... les mer

Anmeldt 7. mars 2023
502remil
,
Bergen, Norge
via mobile enheter
Disse guttaboys kan sakene sine 👌

Fantastisk gode drinker, disse bartenderene kan jobben sin! Fantastisk gode drinker! Noe småkaldt i... les mer

Anmeldt 26. november 2019
verbh
,
Bergen, Norge
via mobile enheter
Les alle 361 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Gdansk
Mer informasjon
Mer informasjon
Mer informasjon
Mer informasjon
Anmeldelser (361)
Filtrer anmeldelser
361 resultater
Vurdering fra reisende
320
30
7
3
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
320
30
7
3
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 361 anmeldelser
Anmeldt 7. mars 2023 via mobile enheter

De spør deg hva du liker av smaker, type drinker, osv, og lager noe basert på dette. Veldig gode drinker of hyggelige flinke bartendere.

Dato for opplevelse: mars 2023
Takk, 502remil
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juli 2021 via mobile enheter

Fantastiske drinker og meget god service. Litt kjedelig at dem ikke har drinkkart på engelsk. Men dem er flinke til å guide deg hvis du nevner en frukt eller noe du liker. Tommel opp og must see hvis du er i Gdansk

Dato for opplevelse: juni 2021
Takk, danjoakimn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. november 2019 via mobile enheter

Fantastisk gode drinker, disse bartenderene kan jobben sin! Fantastisk gode drinker! Noe småkaldt i lokalet, eneste minuset!

Dato for opplevelse: november 2019
Takk, verbh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. november 2019 via mobile enheter

Dette er virkelig plassen å gå hvis du ønsker gode drinker og god service! Bartenderne spesialiserer drinker etter det du spør om, og er veldig hyggelige.

Dato for opplevelse: november 2019
Takk, stiana2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. februar 2019 via mobile enheter

Topp service og meget gode drinker! Ble møtt i døren av en hyggelig bartender som var på hugge fra første stund, meget fornøyd!

Dato for opplevelse: februar 2019
1  Takk, 952magnusr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser