Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig mat og drinker”
Anmeldelse av T-Bone Steak House

T-Bone Steak House
Vurdert som nr. 203 av 921 Restauranter i Gdansk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 6. februar 2019

Vi var 17 personer som opplevde å få smake mat på øverste nivå, og alle som en var fornøyde med både maten og servicen som vi mottok.
De som jobbet der var blide og serviceinstilt og de lagde gode drinker til maten.

Dato for besøk: februar 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Thomas T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (290)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1115 av 290 anmeldelser

Anmeldt 20. november 2018 via mobile enheter

Jeg var innom T-Bone Steak House forrige uke. Restauranten ligger fint plassert i sentrumskjernen i Gdansk. Det er ikke mange bord, men lokalet er intimt og koselig.

Jeg valgte entrecôte med gorgonzolasaus og pommes frites. Kjøttet var helt ok, men sausen synes jeg var smakløs. Ellers var servicen helt grei, og prisnivået på restauranter med biff ligger godt over prisene på de mer lokale stedene.

Dato for besøk: november 2018
Takk, LineH79
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. oktober 2018 via mobile enheter

Sønnen min og jeg spiste middag på denne restauranten under vårt weekendopphold i Gdansk. Vi spiste Tournedos steak med diverse valgfritt tilbehør (jeg valgte feks stekte grønnsaker - paprika, løk og squash, mens sønnen min valgte asparges med med). Alt smakte helt fantastisk! Kjøttet smeltet på tungen og var utrolig mørt. Beste vi begge har spist på lenge!
Vi fikk bord umiddelbart, servitøren var svært vennlig og maten kom raskt. Ingenting å klage på.
Anbefaler stedet på det varmeste og kommer gjerne tilbake!

Dato for besøk: september 2018
Takk, kselboskar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. oktober 2018 via mobile enheter

Koselig sted, flott plassering. Hyggelig betjening. Burger og pommes-frites til ungene, og entrecôte til voksne. Helt fint, helt greit men nesten norske priser.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, 338clausr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. september 2018 via mobile enheter

Tre par besøkte denne restauranten. Veldig god service. Husets vin var fortreffelig. Maten var episk. Vi kommer gjerne tilbake.

Dato for besøk: september 2018
Takk, 382knutf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på T-Bone Steak House, så også på

 

Har du vært i T-Bone Steak House? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din