Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 00:00 - 23:59
Lagre
Privat flyplasstransport: Fra flyplassen Gdansk (GDN) til hotell i Gdansk
36

Bestill på forhånd
fra
USD 53,65
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Prestige Line - Airport Transfer Gdansk/Tours på
fra USD 53,65
Mer informasjon
fra USD 48,17
Mer informasjon
fra USD 53,65
Mer informasjon
fra USD 54,74
Mer informasjon
Anmeldelser (167)
Filtrer anmeldelser
167 resultater
Vurdering fra reisende
160
4
1
0
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
160
4
1
0
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2126 av 167 anmeldelser
Anmeldt 14. oktober 2018

Blid og hyggelig sjåfør. Behjelpelig med baggasje. Behjelpelig med det vi måtte trenge. Gode anbefalinger om byen.
Anbefales.

Dato for opplevelse: juli 2018
1  Takk, henrikhem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. september 2018 via mobile enheter

Veldig fornøyd med å kjøre standsmessig til flyplassen. Nå vet vi hvem vi skal kontakte hver gang vi reiser til Gdansk

Takk, Perry Jensen B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. august 2018

Godt å bli hentet i en bil av høy standard. Særlig ved første besøk i Gdansk; ikke alltid like lett å finne fram i en ukjent by. Det kostet nok vesentlig mer enn alternativene, men var verd det.

Dato for opplevelse: august 2018
3  Takk, Bjaas54
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. august 2018 via mobile enheter

Prestige Line er et seriøst firma, sjåførene snakker godt engelsk, og servicen er upåklagelig. Det koster litt mer enn taxi, men er vel verdt pengene! Transport fra dør til dør. Vi brukte prestige line både fra og til Gdansk flyplass. Anbefales på det sterkeste!

Dato for opplevelse: august 2018
1  Takk, Linda L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juli 2018 via mobile enheter

Bestilte en eksklusiv Mercedes for opphenting dagen før turen. Positiv, kjapp respons med en gunstig pris gjorde dette til førstevalget vårt. Sjåføren var pent kledd, hadde kjempeflott bil og var serviceinnstilt. Vi ankom i regnvær og ble møtt på flyplassen av privatsjåfør.
Vi vil absolutt bruke Prestige Line ved flere Gdansk-besøk.

1  Takk, henrikhem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Prestige L, Dyrektor generalny på Prestige Line - Airport Transfer Gdansk/Tours, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. august 2018
Google-oversetting

Thank you for using our services, we are glad that you were satisfied. We invite you to visit our beautiful city of Gdansk again.

Pozdrawiam serdecznie / Best regards,
Agnieszka Olech
Key account manager
Prestige Line

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser