“Nydelig mat i fantastisk atmosfære 😍”
Anmeldelse av Eliksir

Eliksir
Bestill bord
tir. 8.10.
20:00
Vurdert som nr. 5 av 1 359 Restauranter i Gdansk
Fortreffelighetsbevis
Anmeldt 20. november 2018 via mobile enheter

13 personer med forskjellige preferanser på mat og vin og vi opplevde en mat, vin og drink opplevelse utenom det vanlige👌 fantastisk servise og nydelig mat. Kan anbefales på det varmeste💥

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, Boble94
Ewa B, Kierownik på Eliksir, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. november 2018

Thank you very much! It was our pleasure to host you! We are very happy that we had a chance to make your evening nice and tasty! :) - Eliksir Team

Anmeldt 28. oktober 2018 via mobile enheter

Vi var en gjeng bartendere som dro til denne restauranten for inspirasjon, noe vi definitivt fikk. Vi bestile fem retters med en cocktail til hvert måltid. Maten var god og drinkene var presentert på utrolig kreative måter. De var spesielt utviklet til matretten og alltid med en personlig twist basert på gale klassikere. Min favoritt var tequila drinken med det mexicanske salt-blanding til!

Takk, inaborg
Ewa B, Kierownik på Eliksir, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. oktober 2018

Thank you very much! We love to read you enjoyed our full Eliksir experience so maching our food with our craft cocktails!

Anmeldt 28. oktober 2018 via mobile enheter

Koselig og stilig lokale, god service og særdeles godt sammensydd matopplevelse med cocktails tilpasset maten.

Takk, Harald B

Thank you very much! We are so happy you enjoyed your evening and we hope you will be visiting us in the future for more interesting food&cocktails pairs!

Anmeldt 28. oktober 2018 via mobile enheter

Jeg hadde gjort en feil og bestilt til feil dag, men de klarte likevel å presse oss (selv om det var fullbooket) inn på et veldig fint bord. Vi bestilte 9 retter og 8 drinker, noe som var veldig bra. Morsomme drinker og veldig gode matretter!
Det eneste som trakk ned litt var ventetiden mellom hver rett. Litt i lengste laget, men vi koste oss masse :-)

1  Takk, kathyyy91

Thank you very much for your review. We are happy that we had a chance to host you, and that you enjoyed your evening!

Anmeldt 29. september 2018 via mobile enheter

Vi var 15 personer som hadde bestilt bord på forhånd. 7 retters middag med tilhørende coctails. Vi bestilte prosecco som ble åpnet med sabel. Veldig gøy å oppleve. Nydelig mat og spennende coctails. Noen litt sterke for min smak, men jeg er pysete på sterke drinker. En opplevelse vi kommer til å huske for alltid.

Dato for besøk: september 2018
Takk, Lothiriel77
Ewa B, Kierownik på Eliksir, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. september 2018

Thank you so much!! We are so happy we could make your evening special! :) - Eliksir Team

Reisende som så på Eliksir, så også på

Gdansk, Pomerania Province
Gdansk, Pomerania Province

Har du vært i Eliksir? Del dine erfaringer!