Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Helt ok, men skuffende sett hen til prisnivået”
Anmeldelse av ELIKSIR

ELIKSIR
Bestill bord
2
ons. 4.8.
20:00
Vurdert som nr. 5 av 924 Restauranter i Gdansk
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 4 - USD 18
Restaurantdetaljer
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Vi bestilte syvretters middag med tilhørende drikkepakke. Dessverre nådde maten ikke opp til forventningene. Et par retter var gode, men ingen store smakseksplosjoner, slik man gjerne forventer på en syvretters. Her burde de kuttet ned på størrelsene og heller satset på smak. Det som trekker opp er klart hosten, David, samt svært koselige og behagelige lokaler.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, H9412HZkarens
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (726)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 726 anmeldelser

Anmeldt 8. mars 2020 via mobile enheter

Bestilte 7-retters med tilhørende cocktails.Fantastisk spennende smaker,og god forklaring på innehold i både drink og matrett. Det var kun en rett som ikke falt helt i smak hos samtlige rundt bordet,og det var rødbetrisottoen.. Alt i alt en veldig hyggelig matopplevelse. Takk til Jarek for god oppvertning iløpet av de 3 timene vi var her og koste oss. Vell verdt turen!

Dato for besøk: mars 2020
Takk, aleksanders220
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ktrubisz, Marketing på ELIKSIR, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. mars 2020
Google-oversetting

Thank you so much for your opinion. We're very happy that you enjoyed the visit at our restaurant. Hope to see you again!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. februar 2020 via mobile enheter

Fantastisk plass med veldig god mat og service.
Vil anbefale Simon og Martina som fantastiske servitører

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, aniytter
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ktrubisz, Marketing på ELIKSIR, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. mars 2020
Google-oversetting

Thank you so much for your opinion! Our service always try to be the most professional. We hope you'll visit us again!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. februar 2020 via mobile enheter

Skal være en flott restaurant med et skikkelig utvalg av gode drinker- men dette er ikke min mening.
Det startet med en introduksjon av «den lengste baren i Gdansk». Etterpå ble vi fulgt til et bord for 2.
Ved bestilling av drink før maten så hadde de ikke hverken Hendricks Gin eller Tanqueray Nr.10, fikk da noe lokalprodusert blandevann med en gin som ikke gikk sammen med dette- absolutt ikke en bra start...

Vi bestilte en fem retters meny med tilhørende drink meny på 5 drinker- alt var en stor skuffelse.
Maten holdt absolutt ikke den standarden man forventer og noen av drinkene var ikke mulige å drikke.

Det finnes langt bedre alternativ i Gdansk for en flott middag- styr unna denne!

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, henrik-ohl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. februar 2020 via mobile enheter

Lokalene veldig fin, maten meget god, og drinkene likeså!
Veldig fornøyd med 5 matretter og 5 cocktails.
Super bra service, dyktige servitører og fine priser! Vi kommer tilbake igjen!

Dato for besøk: februar 2020
Takk, Melineme1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ktrubisz, Marketing på ELIKSIR, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. mars 2020
Google-oversetting

Thank you for your comment! We're happy that you had amazing time at our place, and you could taste our creativity in your dishes. Hope to see you again soon!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på ELIKSIR, så også på

Gdansk, Pomerania Province
Gdansk, Pomerania Province
 
Gdansk, Pomerania Province
 

Har du vært i ELIKSIR? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din