“En opplevelse”

20:00
Vurdert som nr. 6 av 1 025 Restauranter i Gdansk
Prisklasse: USD 3 - USD 16
Anmeldt 24. september 2022 via mobile enheter

Vi var to par som tok 5-retters maten med drinker. Vi fikk høre i ettertid at menyen deres var under arbeid. De to første rettene syntes vi var under pari, men måltidet avsluttet sterkt. En gøy vri at maten settes sammen med drinker og ikke vin. Absolutt verdt å prøve.

Dato for besøk: september 2022
Takk, 595henrikr

Anmeldt 14. september 2021

Først og fremst må jeg begynne med at dette var en magisk opplevelse. Alt fra første sekundet vi kom inn døren. Servicen, maten og tilhørende drikke var definitivt på topp.
For en som selv jobber i bransjen var det ekstremt kjekt å se hvor mye kunnskap både servitørene hadde og ikke minst kjøkkenet når det kommer til mat.

Dette er vår top 5 av restaurantene vi har besøkt i Gdańsk. Her vil vi definitivt komme tilbake!

Dziękujemy bardzo za pyszne jedzenie i przemiła obsługę. Pozdrawiamy z Notwegii:)

Dato for besøk: september 2021
Takk, nikolawiktoria
Krystian T, Маркетинг på ELIKSIR, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. september 2021

Thank you for your review! We are delighted to hear that you enjoyed your dining experience and we can’t wait to see you again!

Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Vi bestilte syvretters middag med tilhørende drikkepakke. Dessverre nådde maten ikke opp til forventningene. Et par retter var gode, men ingen store smakseksplosjoner, slik man gjerne forventer på en syvretters. Her burde de kuttet ned på størrelsene og heller satset på smak. Det som trekker opp er klart hosten, David, samt svært koselige og behagelige lokaler.

2  Takk, H9412HZkarens
Anmeldt 8. mars 2020 via mobile enheter

Bestilte 7-retters med tilhørende cocktails.Fantastisk spennende smaker,og god forklaring på innehold i både drink og matrett. Det var kun en rett som ikke falt helt i smak hos samtlige rundt bordet,og det var rødbetrisottoen.. Alt i alt en veldig hyggelig matopplevelse. Takk til Jarek for god oppvertning iløpet av de 3 timene vi var her og koste oss. Vell verdt turen!

Dato for besøk: mars 2020
Takk, aleksanders220
ktrubisz, Marketing på ELIKSIR, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. mars 2020

Thank you so much for your opinion. We're very happy that you enjoyed the visit at our restaurant. Hope to see you again!

Anmeldt 29. februar 2020 via mobile enheter

Fantastisk plass med veldig god mat og service.
Vil anbefale Simon og Martina som fantastiske servitører 👏🏻👏🏻

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, aniytter
ktrubisz, Marketing på ELIKSIR, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. mars 2020

Thank you so much for your opinion! Our service always try to be the most professional. We hope you'll visit us again!

Reisende som så på ELIKSIR, så også på

Gdansk, Pomerania Province
Gdansk, Pomerania Province

Har du vært i ELIKSIR? Del dine erfaringer!