Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Middelmådig ”
Anmeldelse av Izakaya Sushi Bar

Izakaya Sushi Bar
Vurdert som nr. 81 av 707 Restauranter i Gdansk
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 3 - USD 53
Restaurantdetaljer
Anmeldt 1. mai 2018 via mobile enheter

Middelmådig mat, vin og service. Hadde nok ikke valgt denne sushiresturanten igjen fordi det er mange andre å velge i i Gdansk.
Anbefales ikke.

Dato for besøk: mai 2018
Takk, Mette S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (175)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 175 anmeldelser

Anmeldt 30. april 2018 via mobile enheter

Stedet ligger fint til langs elva. Litt slapp og lite oppmerksom service. Maten er over gjennomsnittet, men et godt stykke fra den beste sushien jeg har spist.

Dato for besøk: april 2018
1  Takk, Jon Olav S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. mars 2018 via mobile enheter

Spiste sushi her sammen med min bedre halvdel. Veldig god sushi til en grei sum.
Litt høy musikk og kaldt lokale, om noe trekker ned.

Dato for besøk: mars 2018
Takk, bjorniep
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. januar 2018 via mobile enheter

Kanskje ett av de bedre sushirestaurantene i gdansk. God service. Variert meny og billig. Set menyene er flere og har god variasjon. Passer for soloreisende. Anbefales

Dato for besøk: januar 2018
Takk, Silje_Oie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. januar 2018 via mobile enheter

Helt fantastisk sushi. Vi har aldri før spist så bra sushi og personalet var veldig servicemiminded og hyggelige. Fantastisk atmosfæreKan anbefale på det varmesteVi skal tilbake å spise der i morgen også, så god mat var det

Dato for besøk: januar 2018
Takk, Linda Z
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Izakaya Sushi Bar, så også på

Gdansk, Pomerania Province
Gdansk, Pomerania Province
 
Gdansk, Pomerania Province
Gdansk, Pomerania Province
 
Gdansk, Pomerania Province
Gdansk, Pomerania Province
 

Har du vært i Izakaya Sushi Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din