Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (764)
Filtrer anmeldelser
764 resultater
Vurdering fra reisende
291
287
145
29
12
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
291
287
145
29
12
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 764 anmeldelser
Anmeldt 2. mai 2017 via mobile enheter

Helt greie rom. Ingen gym, men svømmebasseng. Er det dårlig vær og du vil slappe av inne på rommet bør du ha med nettbrett. Håpløst at ett hotell bare skal ha dubbet kanaler...kort vei til sentrum. Grei frokost, utvalget kunne vært bedre.

Dato for oppholdet: mai 2017
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, BerntJ9
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. mars 2017 via mobile enheter

Rommene var nylig malt. Resten virket "billig" har bodd bedre i polen.
Sengene var myke.
Bildene på nettsiden lyver en god del.
Veldig varmt inne på hotellet fikk ikke til og skru ned temperaturen....

Dato for oppholdet: mars 2017
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Ola O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MercureGdyniaCentrum, Guest Relations Manager på Mercure Gdynia Centrum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. mars 2017
Google-oversetting

Dear Ola,

thank you for sharing your opinion. I have taken your remarks to be considered with our team. I am sorry if you felt mislead by the pictures on our website, but I assure you that they are in correspondence with our rooms.

Wishing you all the best,
Kamil
Guest Experience Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. desember 2016

Har bodd mange ganger på dette hotellet. Personalet er koselige og service innstilt .
Men denne gangen var renholdet på rommet dårlig!
Ikke ble glass og kopper byttet, badet dårlig rengjort ....
Vil nok ikke velge dette hotellet neste gang.

Dato for oppholdet: desember 2016
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, Margrete M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. august 2016 via mobile enheter

Flott hotell med utrolig koselige ansatte. Flott vinbar i 1 etg og uteplass hvor man kan sitte og sole seg med noe godt i glasset. Det var noe varmt på rommet, så de kunne godt ha installert aircondition. Vi bodde i 9 etg og d var en del bråk fra gaten da vi måtte ligge med vinduene åpne.

Dato for oppholdet: august 2016
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, 82charlottef
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
DaivaMaciule, General Manager på Mercure Gdynia Centrum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. august 2016
Google-oversetting

Dear Charlotte,
We would like to thank you for taking your time and writing a review about Mercure Gdynia Centrum. We are happy that you liked our Winestone bar and terrace. It is also nice to hear such positive words about our employees.
At the same time we would like to inform that in our offer we have also rooms equipped with air-condition,therefore we invite you to stay in Privilege room or Apartment next time.

It will be our pleasure to welcome you again at Mercure!
Sincerely,
Daiva Mačiulė
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2016 via mobile enheter

Prisen er identisk med andre middelklasse hoteller i Gdynia, men her følger ingenting med. Eldgammelt rom med en liten flatskjerm. Trangt lite badekar. Uten minibar og safe, og aller verst uten aircon. Fikk bekreftet levering av vifte fra resepsjonen, men de glemte det og nattevakten kunne ikke fikse det. Så første natten badet vi i svette. Flott frokostbuffet, men idiotisk dyr. 49 zloty når gode store frokoster nede på havnen koster mellom 8 og 16 zloty. Mangler gym, men har et svømmebasseng som stort sett var stengt. Styr unna!

Dato for oppholdet: juli 2016
Reisetype: Reiste med venner
Takk, FFlak
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
DaivaMaciule, General Manager på Mercure Gdynia Centrum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. august 2016
Google-oversetting

Dear Guest,
Thank you for taking the time to tell us about your experience at the Mercure Gdynia Centrum. I am sorry that your experience did not meet your expectations; please allow me to express my sincerest apologies.
At the same time we would like to inform that in our offer we have also rooms with higher standard- equipped with air-condition,therefore we invite you to stay in Privilege room or Apartment next time.

Sincerely,
Daiva Mačiulė
Dyrektor Hotelu


Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser