“Kommer alltid hit”
Anmeldelse av Czerwony Piec Pizza

Czerwony Piec Pizza
Vurdert som nr. 7 av 536 Restauranter i Gdynia
Anmeldt 10. desember 2018 via mobile enheter

Reiser til Polen 2 ganger i året og spiser alltid her😀👍Utrolig billig og god pizza. Maten serveres raskt og det er grei service. Alltid stappfullt av folk. Du må like å sitte ukomfortabel og tett blant andre.

Takk, Lotta67

Anmeldt 16. juli 2018 via mobile enheter

Absolutt verdt et besøk!
Akkurat slik en pizza SKAL være; bakt i ekte steinovn.

Sitteplasser ute, inne og i 2. etg. Trangt, men absolutt verdt det.
En fantastisk pizzaovn ruver i 1. etg, en fryd for øyet for en pizzaelsker.
Og prisen er det ingen ting å si på.....

1  Takk, VonWingtip
Anmeldt 26. januar 2018 via mobile enheter

Et besøk anbefales! Finnes sitteplasser både oppe og nede! Populært blant lokale og det kan jeg forstå! En pizza Parma, et glass rødvin og en stor vann med bobler for 35 polske Zloty ca 80kr. Rødvinen anbefales ikke, men de har godt utvalg av øl.

Dato for besøk: januar 2018
Takk, 395lisbeths
Anmeldt 23. august 2017 via mobile enheter

Vi besøkte stedet etter anbefalinger fra tripadvisor. Stedet var fult hele tiden vi var der så vi spiste ute. Liker godt tynne pizzaer med masse godt fyll. Pizzaen her ble for fuktig slik at brødet ble vassent og fyllet lå igjen.

Dato for besøk: august 2017
Takk, 996eivinds
Anmeldt 5. april 2017

God pizza til en ok pris. Veldig populært, så støynivået er deretter. Pizzaen er tynn med godt fyll og sprø skorpe.

Dato for besøk: mars 2017
Takk, Aleksander D

Reisende som så på Czerwony Piec Pizza, så også på

Gdynia, Pomerania Province

Har du vært i Czerwony Piec Pizza? Del dine erfaringer!